Temu weboldalról vélemény?
Valaki rendelt már a Temu-ról? Mostanság hallottam róla először, de gondolkoztam már rajta, hogy rendelek ruhát onnan, de azért szívesen meghallgatnék pár magyar véleményt.
Írsz az ügyfélszolgálatnak.
Korrektek.
Packeta nem szállít házhoz.Nekem egy közeli csomagpontra vitte,egy hétig átvehető ott.
Először azt írták késik az áru. Aztán azt írták szállítóval működési problémáik vannak. Az üzenettel egyidőben rögtön jóváírták a "kreditemen" az általam kifizetett összeget, ez azt sugallja, hogy nem is fogom megkapni az árut. Az, hogy a kreditemen van az összeg, az engem nem érdekel. Vagy az árut kérem, vagy ahogyan előző üzenetükben írták, "Ha 15 napig nincs szállítási frissítés, automatikusan visszatérítjük az összeget", a pénzt utalják a számlámra.
Ehhez a 15 naphoz még van 13 nap hátra. Nekem nem kredit kell. Isten ments, hogy ezektől még valamit vegyek. Vagy az árú, amit már kifizettem, vagy a pénzemet kérem vissza. Szóval, ha azt akarod, hogy lenyúljanak nyugodtan rendelj. Persze, lehet szerencséd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!