Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temu weboldalról vélemény?

Temu weboldalról vélemény?

Figyelt kérdés

Valaki rendelt már a Temu-ról? Mostanság hallottam róla először, de gondolkoztam már rajta, hogy rendelek ruhát onnan, de azért szívesen meghallgatnék pár magyar véleményt.

[link]

2023. febr. 27. 17:38
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
72%

Írsz az ügyfélszolgálatnak.

Korrektek.

Packeta nem szállít házhoz.Nekem egy közeli csomagpontra vitte,egy hétig átvehető ott.

jún. 8. 11:44
 42/45 anonim ***** válasza:
69%
19 es te nem vagy normális , a Temu az egy hatalmas piac, az egész vilàgon van kireneltsége miről beszélsz hogy àtvernek ? ezek nem óvodàsok hogy 20 ezer forinttal àtverjenek 😂😂😂 Sosem vernek àt attól azért cseppet komolyabb a Temu még ha kínai is 👍🙂
júl. 17. 09:55
 43/45 anonim válasza:

Először azt írták késik az áru. Aztán azt írták szállítóval működési problémáik vannak. Az üzenettel egyidőben rögtön jóváírták a "kreditemen" az általam kifizetett összeget, ez azt sugallja, hogy nem is fogom megkapni az árut. Az, hogy a kreditemen van az összeg, az engem nem érdekel. Vagy az árut kérem, vagy ahogyan előző üzenetükben írták, "Ha 15 napig nincs szállítási frissítés, automatikusan visszatérítjük az összeget", a pénzt utalják a számlámra.

Ehhez a 15 naphoz még van 13 nap hátra. Nekem nem kredit kell. Isten ments, hogy ezektől még valamit vegyek. Vagy az árú, amit már kifizettem, vagy a pénzemet kérem vissza. Szóval, ha azt akarod, hogy lenyúljanak nyugodtan rendelj. Persze, lehet szerencséd is.

nov. 21. 21:49
 44/45 Petraebel20 válasza:
Soha,de soha nem rendelek tőlük.Kész procedúra.Több mint egy hónapja rendeltem és még mindig csak a sajnálkozó email- éket küldik Rendelek újra,kérjem a visszatérítést.Undorító
dec. 5. 10:57
 45/45 Petraebel20 válasza:
Rendeljek újra,ezt akartam írni az előbb.Csatlakozom az előttem szólóhoz,pont ugyanaz a véleményem
dec. 5. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!