Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Temu weboldalról vélemény?

Temu weboldalról vélemény?

Figyelt kérdés

Valaki rendelt már a Temu-ról? Mostanság hallottam róla először, de gondolkoztam már rajta, hogy rendelek ruhát onnan, de azért szívesen meghallgatnék pár magyar véleményt.

[link]

2023. febr. 27. 17:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
72%
A Temu komolytalan. 5250 Ft-os "rendelési minimum" a kikötés. Vagyis az alatt nem vehetsz semmit. Ez olyan, mintha a boltban csak 3 kiflit akarnál venni, de azt nem engednék, hanem, csak hogy kilegyen a "rendelési minimum"-uk, még rádsóznának néhány olyan árut is, amit nem akarnál venni. Persze az is egyértelmű, hogy kínai gagyit árul, de ezért nem kárhoztatható, hiszen kínai a szerencsétlen, és amúgy is, ami ma nem kínai, azt hamisítják (mindenki kínai gagyit árul).
2024. febr. 15. 11:21
 32/47 anonim ***** válasza:
75%

Mar egy ideje rendelek,de nekem 3500 ft a minimum rendeles.

Maximalisan meg vagyok elegedve,gyorsan ideer,ha gond van a termekkel,visszateritik..

2024. febr. 16. 07:34
 33/47 anonim válasza:
69%
Szerintem éppen olyan minőség mint azok a márkásnak minősített termékek amiket szintén a kínaiak gyártanak ugyebár. Egyébként rugalmasak nagyon mindenre válaszolnak előre megírnak mindent sőt óránként jelzik vagy naponként minimum hogy hol tart a csomag meg kéne meg lehet nézni fel lehet hívni
2024. febr. 26. 05:10
 34/47 anonim válasza:
68%
A minimum rendelés 3500 ft. És ingyen szállítják nyilván csípi a szemüket azoknak a kereskedőknek, akik hasonló árukat vagy ugyanazokat árulják többszörös, irreális áron. Villám akciók vannak amikor 70 80 90 százalékos kedvezménnyel adnak bizonyos árukat rövid idő tartam att utána visszaáll
2024. febr. 26. 05:14
 35/47 anonim válasza:
75%
Vannak olyan praktikus termékek amiket itt a boltban sehol nem találsz, a TEMU-n pedig fillérekért,ingyen szállítással megkaphatod. Eddig még nem csalódtam bennük. A fiam kifogásolt egy műszaki kábelt, mert ő a hármas jelzését kért és csak kettest kapott azonnal visszaküldték a pénzt és nem kellett visszaküldeni a terméket.
2024. febr. 26. 05:21
 36/47 anonim válasza:
68%

Egyszerű, minél kevesebb alkatrészből álló cuccokat érdemes rendelni a temuról. Egy milligrammos mérleget kerestem, az árak naponta változnak. A kinézett modell először 23000 Ft felett volt, így megrendeltem ugyanazt innen 13990 Ft-ért:

[link]

Azóta persze lejjebb ment az ár..

Vegyesek így a tapasztalatok, néhány faipari kiegészítő például jó lett.

2024. márc. 2. 08:34
 37/47 anonim válasza:
72%
Pont most kommenteltem a másik témában is. Nemrég vezette be a Temu a kb. 5000 Ft-os minimumot, pedig előtte ez nem volt. Én még rendeltem néhány száz forintért apróságokat is, és azt is ingyen kihozták. De az 5000 Ft-os minimum sem gond, azért annyit össze lehet válogatni. A Temu felszámolja az áfát a lakóhely szerinti országra, és ha jól tudom, valahogy intézi a vámot vagy fizeti, de nekem még egyszer sem kellett a vámmal szórakozni. Ebben is más, mint a többi piactér, ott a posta szórakozik a vámmal. A másik témában már leírtam, de én ezt a kuponkódot használtam, hogy 30%-os kedvezményt kapjak. Azonnal levonja a rendszer: acj458943
2024. márc. 13. 00:20
 38/47 anonim válasza:
88%
35-ös hozzászóló: Mondjuk én olyan műszaki cikket nem rendelek a Temuról és sehonnan máshonnan sem, amit áramba kell dugni. Ha felgyullad a ház, akkor aztán pereskedhetek egy noname céggel. Az ilyen termékeket mindig belföldi, legális shopból rendelem, nem baj, ha drágább. Árammal nem játszunk. Amúgy minden másra ott a Temu. Még 20 darab kiskanalat is rendeltem, mert drágálltam, hogy a boltban 1 kiskanál kb. 200 Ft. A Temuról az egész kanálpakk volt talán 500-800 ft.
2024. márc. 13. 00:22
 39/47 anonim válasza:
72%
a mai napon akartam egy kis értékű (<1EUR) dolgot venni. fent írja, hogy MINDENRE ingyenes szállítás van, amikor meg megvenném, kiírja, hogy a min. rendelés 9EUR
2024. ápr. 9. 06:03
 40/47 Cukika1974 válasza:

Én most rendeltem onnan vagy háromszor, de még egyiket sem kaptam meg, sőt, én a munkahelyemre rendeltem, erre jött az SMS, hogy átvehetem a Packeta ponton és írták hozzá a jelszót! De én nem akartam érte menni, és nem értem, hogy miért nem hozzák ki, hiszen a Packeta az szállít is ki, nem?

Amúgy hogy kell visszakérni a pénzt?

2024. jún. 3. 08:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!