Temu weboldalról vélemény?
Figyelt kérdés
Valaki rendelt már a Temu-ról? Mostanság hallottam róla először, de gondolkoztam már rajta, hogy rendelek ruhát onnan, de azért szívesen meghallgatnék pár magyar véleményt.
2023. febr. 27. 17:38
2/43 anonim válasza:
Én most rendelek harmadjára.
Szerintem nagyon jó és eddig minden rendben volt mindennel.
Most is rendeltem.
Azt viszont nem tudom,hogy Magyarországra hogyan tudok rendelni,mert én Németországban élek és itt használom.
3/43 Szokolay Emese válasza:
én kétszer rendeltem Németorszában,sajnos egyszer sem érkezett meg a rendelés.Nagyon pontosan jön minden értesitö,és a pénzt is visszautalták rögtön.sajnálom nagyon....
4/43 anonim válasza:
Nehogy rendeletek onnan bármit it! Én egy pulóvert rendeltem,ami helyett egy gagyi silány minőségű pólót küldtek,és egy edzőszalagot,ami gyenge,használhatatlan.
5/43 anonim válasza:
4-es, nem lehet, hogy elcserélték a csomagodat? Ha teljesen mást kaptál, mint amit rendeltél, ilyenkor ezt nem lehet jelezni a webáruháznak?
6/43 anonim válasza:
Nektek mikor érkezett meg a csomag? Az enyém 3 napja késik, kicsit aggódom.
7/43 anonim válasza:
Én most rendeltem először tőlük. Gyorsan, pontosan megérkezett, semmi gond nem volt.
8/43 anonim válasza:
Én amúgy azt hallottam, hogy nagyon durván adathalász oldal, mielőtt bármit is elfogadnátok, mindenképp olvassátok is el, hogy mit írnak benne
9/43 anonim válasza:
Hàny nap mire megjön?
Èrdemes nagyobb összegben kb 30k-ig rendelni? Vagy azt màr inkabb ne a csomag elvesztèse vagy keveredèse miatt?
10/43 anonim válasza:
Elnézést hogy ezt mondom, de irreálisan olcsó! Valószínűleg teljesen ellenőrizetlen semilyen előírásnak nem megfelelő termékeket árulnak, gagyi minőségben. Ezzel termelve a felesleges hulladékot a Földünkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!