Temu weboldalról vélemény?
Valaki rendelt már a Temu-ról? Mostanság hallottam róla először, de gondolkoztam már rajta, hogy rendelek ruhát onnan, de azért szívesen meghallgatnék pár magyar véleményt.
Nem tudom, de én sokkal drágábbnak találom, mint a Shein.
Egyelőre csak nézelődők, de sehol nem találok kuponokat, vagy valami lehetőséget arra, hogy pontokat gyűjtsek.
A Temun jutalmaznak, ha értékelsz, vagy képet töltesz fel?
E Sheinnek rengeteg 15% os kupon van fent a neten.
A Temunál nem találtam ilyet.
Ha segítene valaki, hogy lehet olcsóbban vásárolni, akkor
én is kipróbálnám.
Most fizettem 65.313 Ft hejett 106.000 Ft-ot.
Azt hittem rosszul leszek.
Írja kedvezmény 106.000 Ft.és azt vonta le a kártyáról
Remélem gyorsan vissza is teszik a pénzem. Mert ha nem, a facebokra teszem ki
Ahol kuponok vannak összegyülve,semmire sem jó!
A TEMU-nál nincs kupon gyűjtés, hanem percmutató van,hogy még meddig adják fél. Illetve néha negyed áron a terméket a rendes árhoz képest. Ezzel megsporolhatsz akár 30 e Ft-t is (Én most pont igy jártam)
8as válaszoló vagyok,ezt azoknak mondom, akik lepontoztak:
Csak azért mert TE személyesen nem találkoztál problémával az oldallal kapcsolatban, mindened megérkezett és nincs panaszod még nem jelenti azt, hogy az adataid biztonságban lennének az oldalon. Szakértők figyelmeztetnek arra, hogy az oldal veszélyes is lehet, így ha TE személyesen nem hiszel ennek, legalább másnak add meg az esélyt arra, hogy kétszer is meggondolja, hogy vásárol-e ott vagy sem. Ne pontozz le egy olyan kommentet, amiről fogalmad sincs és csak figyelmeztetni akar annak érdekében, hogy mások ne essenek bele egy esetleges csapdába...
Sziasztok!
Most tervezem, hogy vásárolok a Temu-ról. Régen az Ali Express-ről vásároltam, de a pár ezer forintos tételeknél is majdnem ugyan annyi adót fizettem a postán, így befejeztem. Itt is drága az adózás? Mert olvasom, hogy ez is kínai cég! Jobb mint a Wish? Ha kicsiben rendelek kb 5 000,- ft-ért, akkor annak mekkora lehet az adó összege? Vagy a súlytól függ inkább?
Az adathalászat miatt, nem mondom, hogy nem aggódom, de a virtuális kártyámra mindig annyi pénzt helyezek amennyit egy-egy vásárláskor levonhatnak. Most pl. 0,- ft van rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!