Júniusban esküvőre megyek egy hajóra, kisebb társaság lesz. Mit vegyek fel? Középkorú vagyok, 160/58 kg. Ruhát/szoknyát utálom.
Szeretem a letisztult elegáns öltözetet, élénk színeket nem annyira, inkább pasztell. Lenne kedvetek tippeket adni miben mehetnénk? Linknek is hálás lennénk, hátha ötletet adna.
Meleg lesz, de utálom a ruhát, szoknyát sajnos.
Csinosabb bővülő szárú nadrág, valami rövid ujjú vagy ujjatlan szintén csinos felsővel. A színek terén nem tudom, te tudod mi áll jól
Valami ilyesmire gondoltam [link]
Aludtam rá egyet, már nem tetszik. 😁🤦♀️
Igazából ez a stílus áll közel hozzám (sötétkék kosztüm). Ez a vonal lesz szerintem, viszont lehet, hogy “megsülök” benne júniusban. Ezt is figyelembe kell vegyem.
Szia. :) Nem tudom mennyire aktuális még a kérdésed, remélem még tudok segíteni kicsit a válaszommal... Szerintem egy ilyesmi nadrág nagyon szép és csinos lenne: [link]
Vagy ha kicsit bevállalósabb vagy, egy ilyen szűkebb szabású darab is csini lehet: [link]
Vagy akár ez: [link]
Ezek talán szellősebb (vászon) anyagúak (főleg az utolsó), így szerintem kevésbé lesz meleged, ha ilyet választasz. Meg amúgy szerintem idén nyáron már nem lesz az az igazi nagy hőség... persze ezt sose tudhatjuk biztosan, de az elmúlt 2 évben eléggé kitombolta magát ahhoz, hogy most egy kicsit szelídebb kiadásban jelenkezzen a nyár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!