Szerintetek gaz, ha egy medences bulira tanga bikinit veszek fel, ugy hogy ott lesz a barati tarsasag nagyresze?
Figyelt kérdés
A baratnoim mar mind azt hordanak, es en is megmutatnam a sracoknak a fenekem(Szerintem jo az alakom).2021. aug. 8. 20:05
1/7 anonim válasza:
Hagyjuk már
Ne unatkozz itt ennyire
2/7 anonim válasza:
Nem, nekem is brazil tangás van idén nyárra. Mindenki ilyet hord akinek jó az alakja. Menj ki a lupára pl és meglátod.
4/7 anonim válasza:
nem gáz,én is olyat szoktam,de kinek mi a gáz. L.
6/7 anonim válasza:
attól függ, hogy most hogyan van lebarnulva a feneked.
ha eddig csak normál bugyi fazont hordtál és így teljesen fehér a feneked, akkor eléggé viccesen néznél ki most egy tanga fazonúban. Ha nem vagy barnulós és nem látszódik a nyoma, akkor mindegy.
de szerintem nem gáz a szokásos fazont sem hordani, ezért nem fognak cikizni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!