Formás lábú fiú baráti társasági bulira vehet fel miniszoknyát?
Figyelt kérdés
A baráti körben mindig dicsérgetik a virgácsaimat, gondoltam, egyszer meglepem őket egy combfixes-miniszoknyás összeállítással, hátha még nagyobb sikert aratnak így a sokat magasztalt virgácsaim.2021. ápr. 29. 18:21
1/10 anonim válasza:
Felőlem vehetsz, de ne lepődj meg, ha melegnek néznek...
2/10 anonim válasza:
Ha meleg vagy, akkor vegyél. Ha hetero, akkor nem ajánlom, mert barátnőt sem fogsz így találni, és össze fognak súgni mögötted az utcán.
3/10 anonim válasza:
Vehet, de ne csodálkozzon, ha többet nem hívják.
4/10 anonim válasza:
Az a baráti köröm múlik. Budapesten jobban elnézik (letojják) az ilyet, egy vidéki párezres városban botrány lenne belőle.
5/10 anonim válasza:
első kettő válaszoló, miért néznék melegnek? nem inkább transznak?
én meleg létemre, soha az életbe nem öltözködnék igy, ahogy a legtöbb meleg sem...
7/10 anonim válasza:
5-ös! Azért, mert a magyar átlag ember IQ-ja addig terjed. Én leggingset vettem fel, és a saját tesóm leb*zizott.
Én magam részéről értékelném bátorságát, és betudnám fétisnek.
8/10 Cortez.felesege válasza:
A ruháknak nincsenek nemeik szóval vegyél fel azt amkt akarsz, csak legyen hozzá elég önbizalmad.
9/10 anonim válasza:
ha hozzá vannak szokva ehhez a barátaid, akkor simán felvehetsz
10/10 anonim válasza:
1,2.
Az ötös megírta.
Tehát mással kéne érvelnetek.
A pridén sem női ruhában vannak a melegek, legutóbb térdgatyában voltak.
Akkor a ti észjárásotokkal nézve a térdgatya a búzás??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!