Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kb. -5fok lehet ma, ahol...

Kb. -5fok lehet ma, ahol lakok. Nem fázhat annak a lánynak a popsija, aki egy miniszoknyában meg neylon harisnyában várta a buszt mellettem?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 07:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%
Fűti a szerelem.
2021. jan. 18. 07:57
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
16évesen az enyém se fázott, most 32 évesen harisnyát veszek a farmer alá, mert szétfagyok kint. :)
2021. jan. 18. 07:59
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkinek más a hőérzete. Én sokszor télen is pólóban mászkálok, míg mások kabátban vacognak. Ha egyedül élnék, 16 Celsius fölé nem fűtenék, a párom miatt muszáj volt 20-nál kompromisszumot kötni, de nekem néha már sok.

Ellenben, nyáron más kényelmesen elvan, nálam otthon és a kocsiban is 20-on megy a klíma, hiába vagyok sportos, izzadok.

Szóval nem feltétlenül fázott.

2021. jan. 18. 08:01
 4/19 A kérdező kommentje:
Ő se lehetett több 20-nál.Egyedül,ami a télre emlékeztetett rajta, az a kabát meg a csizma.
2021. jan. 18. 08:02
 5/19 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjuk mar ezt a hoerzet hulyeseget, egy fiatalnal tudjatok jol, hogy nem az az elsodleges szempont, hogy fazik-e benne vagy sem, hanem az, hogy mennyire nez ki jol, mennyire meno. Ti is voltatok fiatalok es ti is voltatok ilyenek.
2021. jan. 18. 08:22
 6/19 anonim ***** válasza:
89%
En sem vagyok fazos egyaltalan. Ma is minisziknyaban egy mintas fekete neccharisnyaban es egy bokacsizmaba mentem dolgozni. Jobban viselem a hideget mint a meleget.
2021. jan. 18. 08:26
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
Igen ám, de majd ha 10 év múlva gyereket akar sír-rí, hogy ő szegény szerencsétlen, miért pont ő járt így, hogy mehet a Káliba gyereket csináltatni.
2021. jan. 18. 08:34
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg ahova fog menni ott bent lesz meleg helyen addig meg kibírja a hideget amíg vár a buszra és besétál ahova megy.
2021. jan. 18. 08:39
 9/19 A kérdező kommentje:
Egy pillanatig nem mondom, hogy nem tetszett a látvány deréktól lefelé, de azért durva, főleg, hogy nekem nem volt melegem.
2021. jan. 18. 09:00
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
Mikor fog már megszűnni, hogy azt lesitek mit vesz fel a másik, ha divat, ha nem. Nyilván eszetekbe fog jutni 30-40 év múlva, hogy akkor láttatok embereket fedetlen bokával télen és biztos reumások lettek
2021. jan. 18. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!