Ti örülnétek, ha a kormány kötelezővé tenné nyárra minden férfinek a rövidnadrág-viseletet és minden nőnek a miniszoknya-viselést?
Anyádnak is? Nagyinak is?
Nem, mert
- ne mondja meg senki, mit vegyek fel
- ne mondja meg senki, hogy olyat vegyek fel, amiben kényelmetlenül érzem magam, és aminek a gusztustalan vizslatások az oka
- lehet, hogy én fázósabb vagyok, és nem akarnék szoknyácskában parádézni
- nem akarok látni férfiakat rövidnadrágban
Örülök, hogy kiéled itt a meztelenlábszár-fétisedet, nincs ezzel semmi gond, de komolyra fordítva a szót, nem szeretnél te olyan országban élni, ahol a totalitárius diktatúra ezen a szinten tobzódik, hidd el nekem.
Amúgy megértem, hogy tetszenek a lábak... bár kötelező szőrtelenítést is előírhatnál hozzá, mert engem az úton-útfélen látóterembe tolt kiszőrösödött férfilábaktól leginkább csak a hányinger kerülget, alig várom, amikor a sok melegevan hülyegyerekre visszakerül a nadrág. Cipő-zokni persze nem zavarja őket a 40 fokban se, de a szőrös kapanyél botlábukat már 20 fokban is mutogatnák... Nézd apa, vannak lábak, amik engem is érdekelnének, de az nem a Randomjózsi lesz. Se a magyar társadalom visszereslábú másik kétharmada. Szíveskedjél lekorlátozni azt a "minden"-t, én nem hiszem el, hogy te tényleg minden lábra ráizgulnál.
Nagyon praktikus is lenne hidegfront utáni 7 fokos reggeleken.
Én inkább azt tenném kötelezővé, hogy munkahelyen nem lehet 26 foknál melegebb. 1 milliószor többet érne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!