Kb. -5fok lehet ma, ahol lakok. Nem fázhat annak a lánynak a popsija, aki egy miniszoknyában meg neylon harisnyában várta a buszt mellettem?
Ha annyira kíváncsi voltál, miért nem kérdezted meg...???
Ennyire érdekel téged ismeretlen emberek érzése, vagy egészségi kilátásai? :-D
Mindjárt válaszolok is a kérdésemre mint harisnyás férfi...
Szóval, biztos hogy fázott, csak a nőknek a magamutogatás előrébb való az egészségnél.
Mert mint tudjuk ezek a harisnyák nem melegítenek, itt is szokott pár hozzáértő szónokolni ezügyben.
Még nadrág alatt sem, nem hogy anélkül.
Igaz? Kedves 2-es.
Én sem fáztam 20on évesen. Most a tél gondolatától is inkább téli álmot aludnék.
A gyerekeimet is nézem, forró a keze, egy pólóban rohangászik, és nem fagy meg.
Persze van olyan fiatal aki szintén fázik, és a 20fokban is megfagy.
Mindenkinek más a hőérzete meg az hogy ki mennyire bírja a hideget. Én például +10 fokban már majdnem a télikabátomat veszem elő, ugyanakkor a húgomnak elég egy vékony dzseki 0 fokban amit egyszerűen nem tudok megérteni. A húgom 25 fokban már szenved, akkor itthon már fürdőruhában mászkált vagy meztelenkedett. Nekem 25 fokban még kell a hosszúnadrág és egy póló minimum, akkor még szoknyát is 20 denes harisnyával veszem csak fel. Nyáron amikor már kánikula van akkor elvagyok én is a lenge ruhákban de jól is érezm magam, húgomnak meg akkor már vége van. Amikor kemény fagyok vannak -5 vagy annál hidegebbek akkor nekem hosszú ujjú póló az alap amit felveszek aztán 2 pulcsi, egy vastagabb kabát ami a seggem alá ér szigorúan nadrágból egy vastagabb farmer alá egy harisnyával. ha huzamosabb ideig tervezek kint lenni akkor bodyt veszek fel aláöltözetnek és amikor felveszem a harisnyát akkor combzoknit veszek még fel és arra veszem fel a nadrágomat aztán a csizmámat is és ez is csak akkor jó ha folyamatosan mozgok kint, ha már buszra kell várjak és állok egy helyben akkor szintén elkezdek már fázni, ráadásul nekem kell a vastag sál amit mindig az arcomra tekerek, plusz sapka és kapucni és ez így jó szokott lenni. Húgom olyankor röhög rajtam hogy mennyire puhány vagyok. Nyáron fordítva van ez amikor Ő neki 28-30 fokba minden baja van úgy hogy egy rövid vékony ruha van rajta én meg pont akkor érzem jól magam ugyanilyen göncben.
Szóval nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!