Harisnyában cipő nélkül lenni társaságban nem fura érzés nektek?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 11:32
3/10 anonim válasza:
Nekem csak azért fura, mert mindig fázik a lábam. Alapjáraton nem vagyok fázós, de a lábam, ha nincs rajta rendes zokni, akkor jéghideg.
Ezért én mindig viszem magamal az alkalomhoz, ünnephez illő legviccesebb zoknimat, és simán felhúzom. Nem tud érdekelni, hogy csiniben vagyok vagy sem.
4/10 anonim válasza:
De, én nem is megyek olyan helyre, ahol cipő nélkül kell lenni, nagyon utálom, ha levetetik. Vagy próbálok valahogy megállapodni a házigazdával, most karácsonykor például viszek magammal tiszta váltócipőt, de volt már olyan is, hogy érkezés után cipőpucolásssal kezdtem.
6/10 anonim válasza:
Hat en levetetem mindenkivel a cipot, ha hozzank jonnek, foleg, mert szonyegek is vannak, azokat azert annyira nem konnyu takaritani es nem szeretnem, ha mindenki a kinti koszos cipojeben azon lepkedne.
Kap szepen mindenki papucsot, meg nem volt panasz :D Van vagy 20-25 vendegpapucs, sok ember fordul meg nalunk.
7/10 anonim válasza:
De, elég fura a szép öltözék, meg a harisnya. Hideg is. Megértem, hogy nem akarják a háziak, hogy kinti cipőben legyen a vendég, én meg más papucsában nem akarok lenni. Saját cserecipő a megoldás.
8/10 anonim válasza:
Kicsit fura, olyan mintha semmi nem lenne rajtam, de mégis van valami..
És még csúszkál is. De meglehet szokni.
F.41
9/10 anonim válasza:
Hmm nem fura egyáltalán max az, hogy egy kicsit csúszkál benne a lábam, vagy vendégségben ha többen vagyunk maximum jobban megnézik a lábaim :)
10/10 anonim válasza:
#6-os mi ez, valami kupleráj? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!