A nők miért vetvetkőznek le általában jobban mint a férfiak magyarországon?

Az USÁ-ban kitalálták, hogy ízléstelen b.zinak számít minden férfi, aki rövidebb nadrágot hord, mint Michael Jordan, aztán ide is beszivárgott.
Nem mindig volt ez így, nagyon régen egyértelműen a férfiak vetkőztek neki könnyebben forróság idején, a 80-as években pedig hasonlóan kis méretű ruhadarabok voltak divatban mindkét nem körében.

És kifejezetten "üdítő" látvány volt , amikor 120 kilós, csüngő hasú szörös lények egyszál fecskében mászkáltak az utcákon.
Akkor már ezerszer inkább a bermuda + pólótrikó, az emberiség védelme érdekében.

Mert jól áll nekik a lenge ruha.
Ha kellően meleg az idő, nekem nagyon bejön az, ha a lányok testfelületének legalább fele fedetlen. Rövid szoknya, szabadon hagyott váll, hát, merész kivágások.

Nemcsak meleg időben még februárban is láttam olyat amikor majdnem csak melltartó volt a nőn!
Mondjuk hogyha éppen ki van éhezve akkor megértem de nem hinném.
5.
Hol láttad?

Az egyes tökéletesen leírta a lényeget, egy barom elkezdte ezt a térdig érő szharokat hordani 30 fok felett mert úgy a logikus, a többi meg még mindég nem tudom, hogy a logikátlanságot miért is követte, de sajnos így történt.
Aki meg rövidebbet akar felvenni, az gyáva marad, ahogy egy igazi férfihez illik. De konditerembe járnak azért csak ha mindenüket eltakarják ,akkor minek is..?
Ebből is látszik, hogy a nők mennyivel okosabbak, és bátrabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!