Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A nők miért vetvetkőznek le...

A nők miért vetvetkőznek le általában jobban mint a férfiak magyarországon?

Figyelt kérdés
tegnap 16:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%

Az USÁ-ban kitalálták, hogy ízléstelen b.zinak számít minden férfi, aki rövidebb nadrágot hord, mint Michael Jordan, aztán ide is beszivárgott.

Nem mindig volt ez így, nagyon régen egyértelműen a férfiak vetkőztek neki könnyebben forróság idején, a 80-as években pedig hasonlóan kis méretű ruhadarabok voltak divatban mindkét nem körében.

tegnap 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

És kifejezetten "üdítő" látvány volt , amikor 120 kilós, csüngő hasú szörös lények egyszál fecskében mászkáltak az utcákon.

Akkor már ezerszer inkább a bermuda + pólótrikó, az emberiség védelme érdekében.

tegnap 16:56
 3/11 anonim ***** válasza:
29%

Mert jól áll nekik a lenge ruha.

Ha kellően meleg az idő, nekem nagyon bejön az, ha a lányok testfelületének legalább fele fedetlen. Rövid szoknya, szabadon hagyott váll, hát, merész kivágások.

tegnap 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
#2 Te kis mimóza. A strandot meg csak Xanaxszal bírod ki, mi?
tegnap 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Hát én ma két pasit is láttam póló nélkül, nőt meg egyet se.
tegnap 17:48
 6/11 anonim válasza:
42%
Mert a női test szebb mint a férfi test, és a nők imádják mutogatni magukat.
tegnap 18:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Nemcsak meleg időben még februárban is láttam olyat amikor majdnem csak melltartó volt a nőn!

Mondjuk hogyha éppen ki van éhezve akkor megértem de nem hinném.

5.

Hol láttad?

tegnap 19:01
 8/11 Spata ***** válasza:
18%

Az egyes tökéletesen leírta a lényeget, egy barom elkezdte ezt a térdig érő szharokat hordani 30 fok felett mert úgy a logikus, a többi meg még mindég nem tudom, hogy a logikátlanságot miért is követte, de sajnos így történt.

Aki meg rövidebbet akar felvenni, az gyáva marad, ahogy egy igazi férfihez illik. De konditerembe járnak azért csak ha mindenüket eltakarják ,akkor minek is..?

Ebből is látszik, hogy a nők mennyivel okosabbak, és bátrabbak.

tegnap 20:47
 9/11 anonim válasza:
27%
Erre a nők azt mondanák hogy tanulj meg uralkodni magadon, es milyen férfi az akit egy kis csupasz bőr is izgalomba hoz. Igazuk van valamilyen szinten.
tegnap 22:08
 10/11 anonim ***** válasza:
7: 2.-3. kerületben
tegnap 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!