Miért nézik le, vetik meg a melegítőben utazókat?
Két olyan pasival randizgattam eddig, aki szeretett utcán is melegítőbe járni.
Mindkettő szegény családból származott. Igen, proli szokás, tetszik nem tetszik. Nem is kezdenék már ilyenekkel.
Repülőn órákat ül az ember abban a kényelmetlen székben még a fapadoson is, de majd felhúzom hozzá a kényelmetlen farmert blúzzal azért, hogy a magyaroknak tetszelegjek? Merthogy külföldön totál elfogadott, hogy melegítőben jársz. Ülök én eleget farmerban,blúzban,smart naciban az irodában, miért kéne azért is kiöltöznöm, hogy hétvégén lemegyek a piacra, Tescoba?
Amerikában még pizsamában se néznek ki a boltokban. Meg lehet nézni amúgy a világ leggazdagabb embereit, hogyan öltözködnek a hétköznapokban. Nemhogy nem víritnak tetőtől talpig márka lógókban, de még a melegítőjük is "prolinak" néz ki.
Instagramon az összes külföldi divatblogger melegítőben utazik, tök jól lehet stílusosan kombinálni. Nyilván nem trapéz susogóst a buffalo-val, de baromi jó és stílusos outfiteket lehet összedobni, egy letisztult, basic melegítővel.
Szerintem sokkal jobb az, ha valakin egy stílusos melegítő szett van az utcán, mint amikor nem tudják összeválogatni igényesen a szettjeiket, néha még a színek se passzolnak, nemhogy a fazon, és még ők néznek le másokat.
Arról nem beszélve, hogy valakinek az igénytelen melegítője sokkal drágább, mint a többséges turkálós, meg C&A-s, Bershka-s farmerja. Általában ők keresik azt, a tápláléklánc aljáról, hogy kibe lehet belerúgni és miért, mert ha ő farmerban van a havi nettó 200 ezres fizetéssel, akkor csak proli lehet a nettó havi 2.000.000 ft-os fizetéssel a felsővezető az Intersparban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!