Gáz ha melegítőben megyünk repülni? Egyiptomra megyünk.
Figyelt kérdés
Jó melegítőben mennénk (nem gatyiban?
Azért választottuk a melegítőt mert az kényelmes lenne nekünk
Ki mit venne fel repüléshez?
2019. nov. 18. 22:26
1/7 anonim válasza:
Rutinos utazó kb csak abban jár. Én havonta repülök és csakis melegítő, sportcipő, hátizsák. Nem az a fontos hogy divatozz a gépen, hanem hogy kényelmes legyen a ruhád. Senki se fog megnezni emiatt, aki mégis az nagyzolo első repülő proli, aki azt hiszi hogy kötelező a gépre kioltozni mint a templomba.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2019. nov. 19. 08:27
3/7 anonim válasza:
Egyiptomba nem is érdemes másba.
Kosz,mocsok,betegségek és szegénység jellemzi így még ki is fogsz lógni a helyiek közül.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, melegítőben is vannak igényes, szép darabok és kényelmesek is.
5/7 A kérdező kommentje:
Csak addig míg repülünk
2019. nov. 19. 16:56
6/7 anonim válasza:
Szerintem gáz! Boltba sem megyek melegitőbe, szerintem eléggé proli ne haragudjatok meg,de nincs valmi jó farmer, leggings valami tunikával? Én is rutinos utazó vagyok és nem szoktam melegitőben repülni
7/7 anonim válasza:
Én szövetnadrágban szoktam menni, valahol a farmer és a melegítő között van, és vastag pulcsit viszek mindig, mert szét szoktam fagyni a gépeken. Szerintem sem gáz a melegítő, ha tényleg normálisan néz ki. (Mondjuk nekem volt olyan, hogy a reptéren tudtuk meg, hogy helyhiány miatt átpakoltak minket business class-ra, ott mondjuk kellemetlen volt 3 hét Ázsiai csövelésben edződött ruhában+tornacipőben válaszolgatni a bort vagy pezsgőt szeretnék-e jellegű kérdésekre :D - akárhol voltam nem tudtam értelmesen kimosni a cuccaimat, csak itthon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!