Terhesség végén gáz ha melegítőben megyek be a városba?
Jobb, mintha leggingsben rövid pólóval mennél. ;)
Nyáron voltam nagypocakos, egyberuhákat hordtam.
Az egyik gyereknél hirtelen vizesedtem sokat és az utolsó két-három hétben a férjem pólóit hordtam, alatta titokban cipzár helyett hajgumival összefogott gombú nyitott nadrággal, de már nem volt kedvem (se erőm) új ruhatárat beszerezni. Sőt az egyik tornacipőmet is szét kellett vágnom, hogy beleférjen a lábam...
Bár utálok "otthonkában" mászkálni, de akkor azzal nyugtattam magam, hogy körbenézve nem fogok kilógni vagy feltűnni a boltban vagy a játszótéren a szórásból. Dokinál már neccesebb volt, oda rendszeresen csini kismamaruhában és magassarkúban libbentek be a többiek :)
A melegítő egyébként nagyon divatos most, nemrég még kosztümkabáthoz párosítva is láttam egy magazinban :)
A városba sosem vettem fel melegítőcuccot. Maximum csak addig míg kivittem a kutyát sétáltatni, itt mellettünk a parkba, vagy mikor edzem.
Ezen kívül, bárhova mentem/mentünk a párommal, mikor terhes voltam, vagy leggings, vagy farmer. Voltak bővebb felsőim is, de jobban szerettem akkoris ami inkább testhezállóbb.
Lényegében ugyanúgy öltözködtem, mint terhesség előtt, csak max 1 mérettel nagyobbat kellett vennem belőle. Kismama nadrágom sosem volt, valahogy taszítottak engem. Világéletemben csípőfazonú farmerokat hordtam, és pocak alatt bőven betudtam gombolni. 12 kg plusz volt rajtam a végére.
Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá, hogy miben hova mész. Legyen tiszta és rendes a ruhád - de hát a kérdés nem is az, hogy bűzlő és koszos gatyát vennél fel... :)
Öltözz kényelmesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!