Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Terhesség végén gáz ha melegít...

Terhesség végén gáz ha melegítőben megyek be a városba?

Figyelt kérdés
Az a kényelmes.Ki mit vesz fel ha elindul otthonról?
2017. márc. 31. 12:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jobb, mintha leggingsben rövid pólóval mennél. ;)

Nyáron voltam nagypocakos, egyberuhákat hordtam.

2017. márc. 31. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Pocakbetétes kismamanadrágokat és bő felsőket hordtam, egészen a végéig kitartott, pedig rettenetesen sokat híztam toxémia miatt (30 kiló felett).
2017. márc. 31. 12:19
 3/12 anonim válasza:
54%
Én kifejezetten sokat mászkáltam és mászkálok melegítőbe, pláne mióta szaladni kell a gyerek után a sportos cuccok vannak előnybe :D persze nem ilyen bő mackónacira gondolok.
2017. márc. 31. 12:21
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Melegítőt sosem viseltem utcára, csak otthon vagy sportolashoz. Én igénytelennek érezném magam, ha máshova is felvennem, de ha te jól érzed benne magad, akkor hajrá.
2017. márc. 31. 12:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Farmer, egesz ruha, leggins, hosszu felso.
2017. márc. 31. 12:38
 6/12 anonim válasza:
Én még az elején vettem két nagyon kényelmes kismama nadrágot (farmert), végig azokat váltogattam. Drága volt, de megérte, nagyon kihasználtam. Viszont ősszel már nem akartam kabátot venni, így kb. 2 hétig az anyukám széldzsekijében mászkáltam, mert csak az jött rám.
2017. márc. 31. 12:38
 7/12 A kérdező kommentje:
Kismama nadrágot még az elején vettem de nem híztam bele. Van kettő is. Melegítőből nem a nagyon bő változata van hanem majdnem passzos. L-es hordtam most xl-eset veszek fel. Szeretem a passzos nadrágot is de csak akkor hordom majd ha jó meleg lesz.
2017. márc. 31. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
67%

Az egyik gyereknél hirtelen vizesedtem sokat és az utolsó két-három hétben a férjem pólóit hordtam, alatta titokban cipzár helyett hajgumival összefogott gombú nyitott nadrággal, de már nem volt kedvem (se erőm) új ruhatárat beszerezni. Sőt az egyik tornacipőmet is szét kellett vágnom, hogy beleférjen a lábam...

Bár utálok "otthonkában" mászkálni, de akkor azzal nyugtattam magam, hogy körbenézve nem fogok kilógni vagy feltűnni a boltban vagy a játszótéren a szórásból. Dokinál már neccesebb volt, oda rendszeresen csini kismamaruhában és magassarkúban libbentek be a többiek :)

A melegítő egyébként nagyon divatos most, nemrég még kosztümkabáthoz párosítva is láttam egy magazinban :)

2017. márc. 31. 12:57
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

A városba sosem vettem fel melegítőcuccot. Maximum csak addig míg kivittem a kutyát sétáltatni, itt mellettünk a parkba, vagy mikor edzem.

Ezen kívül, bárhova mentem/mentünk a párommal, mikor terhes voltam, vagy leggings, vagy farmer. Voltak bővebb felsőim is, de jobban szerettem akkoris ami inkább testhezállóbb.

Lényegében ugyanúgy öltözködtem, mint terhesség előtt, csak max 1 mérettel nagyobbat kellett vennem belőle. Kismama nadrágom sosem volt, valahogy taszítottak engem. Világéletemben csípőfazonú farmerokat hordtam, és pocak alatt bőven betudtam gombolni. 12 kg plusz volt rajtam a végére.

2017. márc. 31. 13:00
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

Tulajdonképpen senkinek semmi köze hozzá, hogy miben hova mész. Legyen tiszta és rendes a ruhád - de hát a kérdés nem is az, hogy bűzlő és koszos gatyát vennél fel... :)

Öltözz kényelmesen!

2017. márc. 31. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!