Melegítőbe gáz étterembe menni?
Ilyen: [link]
Természetesen nem üzleti vacsoráról vagy randiról van szó, hanem átlag hétköznapi ebédről.
Miért volna gáz?
Csak ne felejts csokornyakkendőt kötni hozzá!
Meglátod, felfigyelnek rád.
Kicsit. De manapság, meg bizonyos éttermek, bemennek a külföldiek is edzőcipőben, farmerben, amiben kirándultak aznap. Ha épp úgy jön ki az ebédidő.
Remélem azért nem az egész melegítő szettre gondoltál, az szerintem sportoláson, kutyasétáltatáson kívül mindenhova gáz. Még a boltba is, szerintem fel lehet venni oda is egy farmert, pizsamába se megyünk le.
Esti vacsorára is nagyon gáz.
De ha valami kutyafuttatáson voltál és utána beugrasz valami középkategóriás étterembe ebédelni, hát ez van, szerintem az tűrhető.
Attól függ hova. Átlag pizzériába, kifőzdébe, kínaiba, gyorsétterembe semmi kivetnivaló vele.
Nívósabb étterembe meg dresszkód is szokott lenni és be se engednek, de gondolom nem egy több Michelin csillagos helyre akarsz így beugrani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!