Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyit számít az, ha melegítő...

Mennyit számít az, ha melegítőben vagyok mindig?

Figyelt kérdés
Más nadrágot szinte soha nem hordok, csak ha valami fontos esemény van akkor.
2020. okt. 9. 17:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Az igénytelenség szimbóluma. Értem, hogy ha szerinted nem az, ezzel egyáltalán nem is szeretnék vitatkozni. A többség szemében viszont az, szerintem ezzel meg te ne vitatkozz.
2020. okt. 9. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Teljesen egyetértek az elsővel. Én nem érzem magam komfortosan egy postán vagy épp boltban sem melegítőben. De ahány ember annyi szokás.
2020. okt. 9. 18:29
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Attól függ milyen. Mert ilyen szimpla sportoláshoz kitalált melegítőben nem megyünk nagyon sehova. De ezek a divatmelegítők (most ez főleg nőiben mondom) lehetőleg márkásak azokat fel lehet menni mivel általában senkinek nem az jön le hogy milyen igénytelen vagy egy olyanban. Azoknak olyan a fozonja, a szine/mintája.
2020. okt. 9. 18:46
 4/12 anonim ***** válasza:
39%
Casulat utcai viseletnek csak nagyon suttyó proli emberek hordanak melegítőt. A normálisabb emberek jobb esetben kinövik.
2020. okt. 9. 19:12
 5/12 anonim ***** válasza:
72%
*casual
2020. okt. 9. 19:12
 6/12 anonim ***** válasza:
54%

Megint te?

Pár hónapja nyomtad ezt vagy 34 kérdés/nap szinten.

PROLI.

2020. okt. 9. 21:17
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

Otthonra jó, de munkába/iskolába ne menj melegítőbe. Van olyan nadrág, ami igényesen néz ki és kényelmes is, szóval ez nem lehet kifogás.

Jó, munkánál van pár olyan, ahol elfogadható, mert úgyis csak koszos leszel és mindegy miben vagy, senki se nézi/látja. Bár az olyanoknál meg sokszor adnak munkásruhát és abban kell lenni.

2020. okt. 9. 21:24
 8/12 Miss Endzsi ***** válasza:
59%
Én felveszem, nem érdekel, ha valaki szerint igénytelen. Fekete magasnyakú, feszülős haspóló, világos tört fehér melegítővel az egyik kedvencem. Mellé full smink, gyűrűk, kivasalt hosszú haj.
2020. okt. 10. 12:35
 9/12 anonim ***** válasza:
14%

@12:35

Bár ne olvastam volna el, még a hideg is kirázott egy ilyen prosztó viseletet elképzelve.

2020. okt. 10. 12:37
 10/12 Miss Endzsi ***** válasza:
36%
:D
2020. okt. 10. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!