36-os férfi farmer méret mennyire számít nagynak?
S-es biztos nem. Másképp van méretezve mint a női.
Én 120-130 kiló vagyok (180 cm) és ilyet hordok, ezért kérdezem. A lábam, combom, fenekem szerintem nem extrém nagy, inkább csak a hasam méretes. Pólókból, pulóverekből kell nagyobb méret úgy veszem észre. Szóval ezért is kérdezem, hogy a 36-os még nem extrém nagy, ugye?
Abszolút nem tapad. Hát akkor ilyen nem stimmelős alkatom van. :D Igen ennyi a derékbőségem. Pontosabban én nem húzom föl köldökig a farmereket. Ott jóval nagyobb lenne. Alatta hordom ahol még nem domborodik ki a hasam.
A 38-as méret is még elmegy lezserebb darabnak övvel. Ennél nagyobb méret nagyon hülyén lóg rajtam.
Az on-line ruharendelésekkel vagyok sokszor bajban. Ha a mérettáblázat csak a magasságot és a súlyt tartalmazza és az alapján választok, akkor akkorát küldenek hogy kis túlzással kétszer beleférek.
Deréktól lefelé inkább normál alkat vagyok. Lehet hogy azért mert napi 10 km-t gyalogolok, sokszor biciklizek. Így a combom, fenekem, vádlim egyáltalán nem hájas. A felsőtestem viszont nagy. Elég nagy sörhasam van, váll környékén se vagyok kis darab. Szóval nem igazán egyenletesen oszlik el rajtam a súly, hanem ilyen "krumpli" formám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!