14 éves lányon suliba max. hány cm-s magassarkút tudsz elképzelni?
Na, a sok kis kislány lepontozta az értelmes embereket.
Nem baj, Ti néztek ki idiótán, nem Mi:):D
A kérdésre válaszolva: maximum 3 cm-es kis, vastag sarkú csizmát.
De igazi magassarkúban tényleg idiótán néznek ki a kislányok. Ne csináljatok már hülyét magatokból.
5-6cmeset.Az még nem magas.
Erről jut eszembe,hogy egy elsős a gimiben ma egy oylan magas cipőben tipegett mint én,és már kora reggel úgy járt benne,mint aki beszrt.Szóval elég röhejes tud lenni az,ha valaki nem tud megfelelően járni egy magassarkúban.Azt is tudni kell viselni.Ha meg nem megy,bár viccesnek tűnik,de akkor otthon kell gyakorolni .D
Én jelenleg már 9-10cm-es magassarkúkban járok nagyobbrészt hétköznapokon is,de legalább nem botladozom,és tudok benne menni.14évesen én sem hordtam magassarkút egyébként.Az első magas cipőm a 8.-os ballagásomon volt,és az is max 5cm-es volt.Majd ha nőiesebb leszel,akkor simán mehet minden.Addig meg szerintem maradj a telitalpú cipőknél,amik alacsonyabbak.Azok kényelmesebbek,könnyebb bennük járni,és nem keltenek annyira ormótlan hatást keltenek egy fiatalabb lányon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!