Hány éves korig tudnád elképzelni ezt a cipőt egy fiún? Tetszik amúgy?
2011. nov. 3. 22:26
1/11 anonim válasza:
24 éves korig kb. - hozzá illő ruhával, ha van motorod hozzá és felszerelésed is akkor bármeddig.
Eléggé motoros kinézete van.
[21/F]
2/11 anonim válasza:
Véleményem szerint eléggé fiatalos cipő! 20 éves korig tudnám elképzelni egy fiún, de ha felveszi egy 22 éves sincs semmi probléma.! Nekem pl nem tetszik annyira, bár ha ilésesen van hozzá nadrág és egy felső akkor egész jól néz ki vele! :)
3/11 anonim válasza:
Nem rossz, elmegy, egész tűrhető azok közt amik most mennek, és amúgy én olyan 25 éves korig. :)
4/11 anonim válasza:
nagyon rusnya, de legalább nem azok a színesebb fazonú suprák. de undorító szerintem. 20 éves korig elmegy, utána tényleg csak a motorozáshoz.
6/11 anonim válasza:
annyira gáz az ilyen cipő.. komolyan égessétek már el !!!!
amúgy szerintem b. 14 éves kor felettt méggázabb.
7/11 anonim válasza:
Ahogy valaki mondta.- motoros felszereléssel akármeddig!
Fekete/sötétebb ruhákkal egyébként tetszik a cipő, de ahogy a mai kis diszkókirály 14 évesek hordák, úgy egyszerűen röhejes.
10/11 anonim válasza:
olyan 18 éves korig.. nem tetszik :/ inkább vegyél bakancsot, az most nagyon divatos :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!