Ha megrendeltem a Nike.com-oldalról egy cipőt és használtam 1 hétig de rájöttem egy számmal nagyobb kell akkor is vissza fogadják?
Figyelt kérdés
Eddig mindig jó volt a méret de most más cipőt rendeltem és egy számmal nagyobb kell, és jártam benne egy hetet , attol eltekíntve hogy jártam benne és lehet itt ott picit koszos vissza fogadják? Elküldtem a vissza küldési kérelmet és várom jöjjön meg a szállító, hogy tudjam vissza küldeni és rendeljek egy számmal nagyobbat2023. jan. 7. 15:00
1/6 A kérdező kommentje:
Adtak rá 30-napos próba időt is
2023. jan. 7. 15:01
2/6 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy január 5-dikén kellett volna utána jöjjenek és még nem jöttek meg, valószínű hétfőn jönnek?
2023. jan. 7. 15:02
3/6 anonim válasza:
Ha használtad, akkor nem veszik vissza.
4/6 A kérdező kommentje:
A leírásba úgy írja, hogy vissza veszik még akkor is ha használtam hiszen ki kellett próbáljam
2023. jan. 7. 16:40
5/6 anonim válasza:
De ha nem utcàn hasznàltad.Esetleg próbàld meg letisztítani a talpàt,egy próbàt megér
6/6 anonim válasza:
Jó ideje pl 43-as lábra 44-es sportcipőt kell venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!