Digi internetem van. Ha rendelek nagyobb csomagot, akkor új kábelt kell bekötni stb? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Jelenleg digis vagyok, modemes net. Csak ügye, ez elég lassú, szóval a digin belül egy másik csomagot szeretnék megrendelni. Nem modemes a másik net, sima kábeles. És új kábelt fognak bekötni, ha váltok erre a másik csomagra?2015. máj. 17. 18:36
1/3 anonim válasza:
Igen, mivel az a modemes net, amiről te írsz, koax kábelen érkezik, és a másik meg kertvárosi övezetekben optikai, társasházakban pedig UTP kábelen jön.
Viszont az hogy nálad elérhető a kábeles hálózatuk, nem jelenti azt, hogy optikai is lesz ott.
2/3 anonim válasza:
Ha a kábeltévés hálózaton van elérhető nagyobb csomag, arra tudsz váltani, és akkor két eset lehetséges. Ha a modem támogatja a nagyobb sebességet, akkor központilag átállítják, és csak annyi történik, hogy gyorsabb lesz a neted egyik percről a másikra. A másik lehetőség, hogy kicserélik a modemet egy korszerűbbre, de az se nagy ügy. Új kábel, új bekötés nem kell.
3/3 A kérdező kommentje:
Azt írták, a városomban lehet ez a csomag (tv, internet és telefon is van, amilyen csomagot szeretnék), nemtudom mennyit bír a modemem, és remélem nem kell új kábelt kötni stb, csak annyi, hogy felemelik a korlátot. Remélem így is menni fog, hogy jelenleg modemes net van. Akit érdekel, ha jól tudom jelenleg a strada nevű internet van a digitől, ami modemes. Amelyik netet szeretném az nem modemes.
2015. máj. 17. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!