16-20 éves fiúk! Bejön nektek egy lányon a skinny magas derekú farmer?
Kicsivel köldök felé erő, skinny farmer bejön nektek?
Szerintem jó az alakom, 170 centi és 50 kiló vagyok, sportolok, formásak a lábaim, szerintem a fenekem is elég jó. 16 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen farmereket, ezért is érdekel, hogy ez mennyire imponáló, ha jó alakú a lány. Felsőkből is a feszülősebbeket preferálom, viszont ez most nem lényeg.
11. vagyok. Szerintem felesleges magyarázni olyanoknak, akik még azt se hiszik el, hogy egy nőn is le tud csúszni a nadrág, és még kis fenék/keskeny csípő se kell hozzá :'D
A meddő vitát én itt befejezem.
Nemcsak magas derekú van, meg csípő.
Miért nem lehet egy kettő közötti normálisat felvenni?
senkivel ne törődj, ha neked kényelmes hordjad nyugodtan..
én kimondottan csak magas derekú nadrágokat hordok a legtöbb a bordámig felér de az sem érdekel ha a mellemig tudom húzni..!! Szerintem nagyon kényelmesek és több a pozitiv hatása hidd el…
Nyugi, mindig az szólja le akinek nincs hozza meg felelő alakja..vagy akinek kényelmetlen mert egyszer fel próbálta és nyomta a hasát..
A fiuknak bejön ne aggódj.
Sokan a 30 évvel ezelőtti divatot látják benne és a nagymamákra emlekezteti őket…de mára olyan fazonú, szabású testre szabott nadrágokat gyártanak amik egy nőn irtó fullosan tud ki nézni..hordani őket szerintem meg egyenesen álom
27.
A kérdés nem a kényelemről, meg a viselőről szól, hanem, hogy bejön-e a fiúknak. Nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!