Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16-20 éves fiúk! Bejön nektek...

16-20 éves fiúk! Bejön nektek egy lányon a skinny magas derekú farmer?

Figyelt kérdés

Kicsivel köldök felé erő, skinny farmer bejön nektek?

Szerintem jó az alakom, 170 centi és 50 kiló vagyok, sportolok, formásak a lábaim, szerintem a fenekem is elég jó. 16 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen farmereket, ezért is érdekel, hogy ez mennyire imponáló, ha jó alakú a lány. Felsőkből is a feszülősebbeket preferálom, viszont ez most nem lényeg.

2023. jan. 2. 01:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
40%

20.

Meg a hátrányosakat is.

2023. jan. 3. 20:11
 22/28 anonim ***** válasza:
65%

11. vagyok. Szerintem felesleges magyarázni olyanoknak, akik még azt se hiszik el, hogy egy nőn is le tud csúszni a nadrág, és még kis fenék/keskeny csípő se kell hozzá :'D

A meddő vitát én itt befejezem.

2023. jan. 4. 01:35
 23/28 anonim ***** válasza:
43%
Skinnyvel nincs bajom de a dereka ne erjen mar a nyakatokig
2023. jan. 4. 13:15
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nagyon szexi a magas derekú nadrág, én a csípőnadrágoktól vagyok rosszul.
2023. jan. 7. 15:52
 25/28 Dj Bax ***** válasza:
100%
Hát kényelmesebbek mint a túl csípő fazonok azok nem jók. A lényeg az hogy ha jó az alakod , (alakja 1 lánynak) Akkor bármilyen farmert fölvehet ami jól kiadja az alakját, mom fazont is ha legalább a fenekét elég jól kiadja. A lényeg hogy ne legyen túl csicsás ez a szaggatott hülye divat ágrólszakadt elég igénytelen meg ne legyen agyonkoptatva sem. Meg vannak nők lányok ahogy látom akiknek a combját szépen kiadja a farmer de viszont azt már elfelejtik megnézni hogy a fenekét is jól kiadja e, erre is oda kell figyelni mert fontos
2023. máj. 21. 12:00
 26/28 anonim ***** válasza:
51%

Nemcsak magas derekú van, meg csípő.

Miért nem lehet egy kettő közötti normálisat felvenni?

2023. máj. 21. 13:05
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

senkivel ne törődj, ha neked kényelmes hordjad nyugodtan..

én kimondottan csak magas derekú nadrágokat hordok a legtöbb a bordámig felér de az sem érdekel ha a mellemig tudom húzni..!! Szerintem nagyon kényelmesek és több a pozitiv hatása hidd el…

Nyugi, mindig az szólja le akinek nincs hozza meg felelő alakja..vagy akinek kényelmetlen mert egyszer fel próbálta és nyomta a hasát..

A fiuknak bejön ne aggódj.

Sokan a 30 évvel ezelőtti divatot látják benne és a nagymamákra emlekezteti őket…de mára olyan fazonú, szabású testre szabott nadrágokat gyártanak amik egy nőn irtó fullosan tud ki nézni..hordani őket szerintem meg egyenesen álom

2023. jún. 2. 05:40
 28/28 anonim ***** válasza:
0%

27.

A kérdés nem a kényelemről, meg a viselőről szól, hanem, hogy bejön-e a fiúknak. Nem jön be.

2023. jún. 2. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!