Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 16-20 éves fiúk! Bejön nektek...

16-20 éves fiúk! Bejön nektek egy lányon a skinny magas derekú farmer?

Figyelt kérdés

Kicsivel köldök felé erő, skinny farmer bejön nektek?

Szerintem jó az alakom, 170 centi és 50 kiló vagyok, sportolok, formásak a lábaim, szerintem a fenekem is elég jó. 16 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen farmereket, ezért is érdekel, hogy ez mennyire imponáló, ha jó alakú a lány. Felsőkből is a feszülősebbeket preferálom, viszont ez most nem lényeg.

2023. jan. 2. 01:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
73%

"A női gatya meg nem tud lecsúszni, ha csak egy kicsit is feljebb van, mint a csípő"

Ajjaj. Szerintem ne magyarázz ilyen nagy hévvel olyasmiről, amiről nyilvánvalóan fogalmad sincs. Még a magasderekú nadrág is lecsúszik, csak olyankor nincs kint egyből a sejhaj, ezért szeretjük :)

2023. jan. 2. 23:27
 12/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2023. jan. 2. 23:53
 13/28 NTBS ***** válasza:
70%
Nem igazán.
2023. jan. 3. 11:32
 14/28 anonim ***** válasza:
65%
Én pedig köszönöm a lepontozást az értelmes válaszomra.
2023. jan. 3. 12:40
 15/28 anonim ***** válasza:
15%

9-nél a pont!

Frankón megírtad a pitcsáknak.

2023. jan. 3. 13:32
 16/28 anonim ***** válasza:
31%

11.

Ha rólad a magasderekú is megindul lefele, akkor kicsi a sejhajod. Köszönjük, hogy ezt közzétetted.

2023. jan. 3. 14:18
 17/28 A kérdező kommentje:

Na mondjuk ez érdekes, hogy attól lesz valaki pi.csa, mert magas derekú farmert hord. Felénk azt hívják így, aki fűvel-fával sz.xel, de ezek szerint külön világban élünk.

Akik értelmes választ adtak, azokat felpontoztam (azt is, aki nemet írt).

2023. jan. 3. 14:19
 18/28 anonim ***** válasza:
45%

11.

Arról lehet szó, hogy annyira felfeszítitek (lásd még: tevepata), hogy ha már 1 centit lejjebb enged emiatt szerencsétlen, akkor azt úgy fogjátok fel, mintha csúszna le. És legalább övet tennétek bele, egyrészt az is tart extra, másrészt nem lehetne hátulra 2 kiló újkrumplit behelyezni az elálló részbe.

2023. jan. 3. 14:21
 19/28 A kérdező kommentje:
#18 Én szoktam bele tenni övet, és nem is áll el, ha lehajolok. Ettől függetlenül elfogadom, ha valakinek nem tetszik, de ez azért nem teljesen igaz, hogy nem teszünk bele övet.
2023. jan. 3. 14:26
 20/28 anonim ***** válasza:
60%
Amennyiben a magasderekú skinny farmer tökéletesen illeszkedik mindenhol, tehát nem áll el a derekadnál sem, akkor nekem nagyon bejön ez is rajtatok. Szexi tud lenni ilyenben is egy lány. De feltétel hogy mindenütt passzos legyen, ne lógjon, ne álljon el sehol, és akkor nyugodtan érhet köldök fölé, főleg télen, hidegben. Még ki is emeli az előnyös derékformát, vonalakat. :)
2023. jan. 3. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!