16-20 éves fiúk! Bejön nektek egy lányon a skinny magas derekú farmer?
Kicsivel köldök felé erő, skinny farmer bejön nektek?
Szerintem jó az alakom, 170 centi és 50 kiló vagyok, sportolok, formásak a lábaim, szerintem a fenekem is elég jó. 16 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen farmereket, ezért is érdekel, hogy ez mennyire imponáló, ha jó alakú a lány. Felsőkből is a feszülősebbeket preferálom, viszont ez most nem lényeg.
"A női gatya meg nem tud lecsúszni, ha csak egy kicsit is feljebb van, mint a csípő"
Ajjaj. Szerintem ne magyarázz ilyen nagy hévvel olyasmiről, amiről nyilvánvalóan fogalmad sincs. Még a magasderekú nadrág is lecsúszik, csak olyankor nincs kint egyből a sejhaj, ezért szeretjük :)
9-nél a pont!
Frankón megírtad a pitcsáknak.
11.
Ha rólad a magasderekú is megindul lefele, akkor kicsi a sejhajod. Köszönjük, hogy ezt közzétetted.
Na mondjuk ez érdekes, hogy attól lesz valaki pi.csa, mert magas derekú farmert hord. Felénk azt hívják így, aki fűvel-fával sz.xel, de ezek szerint külön világban élünk.
Akik értelmes választ adtak, azokat felpontoztam (azt is, aki nemet írt).
11.
Arról lehet szó, hogy annyira felfeszítitek (lásd még: tevepata), hogy ha már 1 centit lejjebb enged emiatt szerencsétlen, akkor azt úgy fogjátok fel, mintha csúszna le. És legalább övet tennétek bele, egyrészt az is tart extra, másrészt nem lehetne hátulra 2 kiló újkrumplit behelyezni az elálló részbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!