16-20 éves fiúk! Bejön nektek egy lányon a skinny magas
derekú farmer?
Figyelt kérdés
Kicsivel köldök felé erő, skinny farmer bejön nektek?
Szerintem jó az alakom, 170 centi és 50 kiló vagyok, sportolok, formásak a lábaim, szerintem a fenekem is elég jó. 16 éves vagyok, nagyon szeretem az ilyen farmereket, ezért is érdekel, hogy ez mennyire imponáló, ha jó alakú a lány. Felsőkből is a feszülősebbeket preferálom, viszont ez most nem lényeg.
Magas derekú nadrágok nem, annyira taszítóak, hogy az csak na.
2023. jan. 2. 07:04
3/28 anonim válasza:
Nem
2023. jan. 2. 07:55
4/28 anonim válasza:
Szerintem az csak nagy kerek popsin áll jól. A tiédet inkább lelapítja (170 cm 50 kg aránnyal biztosan nagyon vékony vagy). A te alkatodhoz az alacsony derekú farmer a jobb.
2023. jan. 2. 08:41
5/28 anonim válasza:
Igen. Persze, ha nem valami extrém magas derekú, hanem normális.
2023. jan. 2. 09:31
6/28 anonim válasza:
Én alapból imádom ha egy csajon farmer vagy. Ha gondolod nálam lehetsz favorit. Írj rám nyugodtan.
2023. jan. 2. 09:42
7/28 anonim válasza:
Igen bejön. Ez az a derékmagasság, ami még tetszik. Ha ennél magasabb akkor az már tüdőnadrág, ami taszít.
2023. jan. 2. 13:12
8/28 anonim válasza:
Jó lenne ha a fiúk/férfiak felfognák, hogy azért hordunk mi nők sokan magas derekú nadrágokat, mert azok pászolnak leginkább a testalkatunkhoz. 😂 És itt most nem a mellig felhúzott nadrágokra gondolok, nyílván. De amíg a férfiaknak általában fordított háromszög alakú testalkatuk van és a csipőjüknél van a legkeskenyebb pont, addig a nőknél az a derekuknál van, és a csipőjüknél pedig a legszélesebb. Ezért az alacsony derekú nadrágok egyszerűen nem praktikusak és kényelmetlenek, csúsznak lefelé, a francnak se kellenek.
2023. jan. 2. 19:23
9/28 anonim válasza:
8.
Jó lenne ha a lányok/nők felfognák, hogy a nadrág a lábra való, nem a hasra. Nem vesemelegítő, tiszta illúzióromboló, amikor az egész rövidnadrág a hasatokon van, kicsit előrehajolva meg máris 10 centi szünet van hátul a deréknál, úgy eláll a gatya. Minősített esete a tüdőbikini-alsó, komolyan, mint egy pelenka.
A női gatya meg nem tud lecsúszni, ha csak egy kicsit is feljebb van, mint a csípő, mert lejjebb szélesebb a nő. (Ugyanezen okból csúszkálnak felfelé a minik is, nem lefelé).
2023. jan. 2. 19:51
10/28 anonim válasza:
Jó hogy nem a nyakatokba húzzátok mar a nadrágot, a nadrag felénél 2 újjat rákellene varni es megis van az egybenadragos ruha. Ocsmány ez a deréknadrág. Akkor legalabb övet tegyetek már bele. Egy funkciója mégis csak van, taszító, ha ez a cél hordjátok nyugodtan, undorito, ez olyan mint a rövidújjúing, vagy zokni szandál. Nem illik senkinek, nem emeli ki az alakotokat, egy farmer igen de púp alatt végződjön, magasabban végződő farmer ronda, akinek meg tetszik annak nincs izlése.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!