Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányokon skinny vagy bőszárú...

Lányokon skinny vagy bőszárú nadrág tetszik jobban nektek? Lányok, ti milyet hordtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lányok fiúk mindenki véleménye érdekel.

Skinny vagy bőszárú farmer pártiak vagytok?

Meg is indokolhatjátok hogy szerintetek melyik miért előnyösebb.

Pár hónapja vettem 1-2 wide leg farmert, szerintem jól áll, de most valami kattant és a skinny tetszik megint... Ettől függetlenül mindkettőt fogom hordani, csak érdekel a véleményetek :))

Köszönöm a válaszokat előre!

2022. dec. 7. 16:04
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

[link]

#20 voltam.

2022. dec. 16. 22:05
 22/25 anonim ***** válasza:

Igen, ezt írtam én is.

Vannak skinny meg bootcut batyáim is. Mindkettő tetszik. Más fazon, mással kombinálom őket. Mikor épp milyen kedvem van, azt veszem fel.

2022. dec. 16. 22:11
 23/25 anonim ***** válasza:
nekem igazából mindegy csak magas derekú legyen.. de ha választanom kéne akkor inkább a skinny
2023. júl. 18. 00:28
 24/25 anonim ***** válasza:
91%

158centi vagyok es eleg vekony vagyok

Borzalmasan allnak rajtam a mom jeansek

Multkor a zaras gyerekosztalyon probaltam egy mom jeanset de meg az is ugy allt rajtam mint egy kukaszsak.

Szoknyat hordok 98%ban,a 2%ban cicanadragot vagy fekete skinny jeanset.

2023. okt. 29. 13:57
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem a skinny tetszik lányokon. Srácként is skinnyt hordok. A mom jeans és egyéb lifegős társai tök slamposak, bénák, egyáltalán nem tetszik a lányokon.
2023. okt. 29. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!