Lányokon skinny vagy bőszárú nadrág tetszik jobban nektek? Lányok, ti milyet hordtok?
Sziasztok! Lányok fiúk mindenki véleménye érdekel.
Skinny vagy bőszárú farmer pártiak vagytok?
Meg is indokolhatjátok hogy szerintetek melyik miért előnyösebb.
Pár hónapja vettem 1-2 wide leg farmert, szerintem jól áll, de most valami kattant és a skinny tetszik megint... Ettől függetlenül mindkettőt fogom hordani, csak érdekel a véleményetek :))
Köszönöm a válaszokat előre!
A bőszárú eléggé búzavirágos és nevetséges rajtuk, az nőknek nem való, maradjon meg a fiúknak.
Némelyik bővebb az enyémnél, hát mit mondjak…
F.
Úgy látom a bő van a többségben hihi
Egyébként nem fogok skinnyt hordani, mert nem áll jól rajtam, olyan furcsa alakom van benne :[[
Igazából szerintem attól függ kinek mi áll jól, a bő nadrágokat is lehet nagyon divatosan hordani, ám kevesebb lehetőség van mint a skinnynél, bár számomra a skinny kicsit unalmas, olyan megszokás, de azokat is lehet nagyon jól hordani.
De ez a jó benne, hogy mindenki máshogy hordja, másmilyet, mindenkinek saját stílusa van :))) köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!