Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányokon skinny vagy bőszárú...

Lányokon skinny vagy bőszárú nadrág tetszik jobban nektek? Lányok, ti milyet hordtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lányok fiúk mindenki véleménye érdekel.

Skinny vagy bőszárú farmer pártiak vagytok?

Meg is indokolhatjátok hogy szerintetek melyik miért előnyösebb.

Pár hónapja vettem 1-2 wide leg farmert, szerintem jól áll, de most valami kattant és a skinny tetszik megint... Ettől függetlenül mindkettőt fogom hordani, csak érdekel a véleményetek :))

Köszönöm a válaszokat előre!

2022. dec. 7. 16:04
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
58%
Pont igy jartam, ahogy irod.
2022. dec. 7. 16:13
 2/25 anonim ***** válasza:
82%
En a bo nadragokat partolom, de attol a skinny sem rossz csak nem erzem benne olyan komfortosan magam.
2022. dec. 7. 16:22
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Straight és cargo nadrágokat hordok, ezek tetszenek magamon a legjobban, és nem mellesleg ezerszer kényelmesebbek. Van pár skinny is itthon, de sosem veszem fel.
2022. dec. 7. 16:26
 4/25 anonim ***** válasza:
76%
Én a bő szárút jobban szeretem. Kényelmesebb, és jobban is áll rajtam.
2022. dec. 7. 16:45
 5/25 anonim ***** válasza:
95%
A bő felsőket szeretem, viszont szélesebb vállaim vannak, ha ehhez a kombinációhoz egy skinny nadrágot veszek fel, elég hülye az összkép.. úgyhogy bő :) Kényelmesek, jobban állnak, illetve az egyiket van 2 jó nagy zseb, amiket imádok
2022. dec. 7. 16:56
 6/25 Metionin ***** válasza:
96%
Magamon a skinny tetszik, a bő soványabbnak mutat, na meg egy életre megcsömörlöttem tőle a 2000-es évek elején, amikor csak azt meg a trapézt lehetett kapni. Sosem szerettem, ahogy ott lifeg a lábamon, a bakancsot sem lehetett rendesen hordani vele.
2022. dec. 7. 17:36
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

A bőszárú eléggé búzavirágos és nevetséges rajtuk, az nőknek nem való, maradjon meg a fiúknak.

Némelyik bővebb az enyémnél, hát mit mondjak…

F.

2022. dec. 7. 18:31
 8/25 anonim ***** válasza:
97%

Férfiként nőkön a bő szárú elegáns nadrágok tetszenek!

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. dec. 7. 18:55
 9/25 anonim ***** válasza:
88%

Skinny örökké!

16L

2022. dec. 7. 19:09
 10/25 A kérdező kommentje:

Úgy látom a bő van a többségben hihi

Egyébként nem fogok skinnyt hordani, mert nem áll jól rajtam, olyan furcsa alakom van benne :[[

Igazából szerintem attól függ kinek mi áll jól, a bő nadrágokat is lehet nagyon divatosan hordani, ám kevesebb lehetőség van mint a skinnynél, bár számomra a skinny kicsit unalmas, olyan megszokás, de azokat is lehet nagyon jól hordani.

De ez a jó benne, hogy mindenki máshogy hordja, másmilyet, mindenkinek saját stílusa van :))) köszönöm a válaszokat!

2022. dec. 7. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!