Lányokon skinny vagy bőszárú nadrág tetszik jobban nektek? Lányok, ti milyet hordtok?
Sziasztok! Lányok fiúk mindenki véleménye érdekel.
Skinny vagy bőszárú farmer pártiak vagytok?
Meg is indokolhatjátok hogy szerintetek melyik miért előnyösebb.
Pár hónapja vettem 1-2 wide leg farmert, szerintem jól áll, de most valami kattant és a skinny tetszik megint... Ettől függetlenül mindkettőt fogom hordani, csak érdekel a véleményetek :))
Köszönöm a válaszokat előre!
7es, a férfiak is hordanak skinny farmert :) igaz, mindenkinek meg van a maga véleménye
Szerintem valakin a bő farmer sokkal jobban tud mutatni, mint a skinny
Beszereztem néhány bővebb farmert. Momfit vagy mi a neve.
Nagyon bejön. Egy szűk garbóval hordom. Nyáron szűk toppal. Szerintem nagyon vagány. És tetszik hogy nem kell feszülős cuccban lennem. Néha azért ez is kell az izületeknek. Azért érzem néha ha szűk farmerban vagyok H annyira azért nem jó a terdemnek.
Szeretem vagány. És csinos is. Nem érdekel ha a férfiak szerint nem áll jól a nőknek. Ez a lényege H magunknak tetszünk és ne szexuális tárgyak legyünk, folyamatosan fenekunket combinkat stírölve mások
Férfiaknak nyilván ezért nem teszik. Úgy az évszadok alatt a nők kirakat bábuk voltak és meg kellett felelniük egy patriarchális társadalomban. Tökelesnek kellet tűnni még a mellüknek is. Ezért kell a mai napig melltartót is hordani. Hogy a férfiaknak esztétikus legyen. Pedig egy célja van a melleknek, a gyerek táplálás.
15.
Most meg fordult a kocka, ma a férfiaknak kell megfelelniük az idegenek elvárásainak, ami az öltözködést illeti.
Elég ha itt szét nézel, ha egy férfi megunja a rá “erőszakolt, elvárt” egyhangú , szürke, bő, egyesek szerint FÉRFIAS ruhákat, és mer váltani, azonnal elkezdik ekézni, sértegetni.
F.
Lehet, hogy most le leszek pontozva, de én mindkettőt szeretem!
A skinny-t SZINTE bármivel fel lehet venni. Bár leginkább a "bő" felső illik hozzá.
A bő nadrág pedig pl. a garbó nyakú, "simuló" felsővel mutat a legjobban.
Ha egy kicsit "mutatósabban" szeretnél öltözni, akkor a bő a tökéletes számodra. Ha viszont egy kicsit kényelmesebben szeretnél öltözni, tehát nem fog zavarni, hogy lóg rajtad a nadrág, illetve nem fagyoskodnál, akkor a skinny. De ez már nem annyira mutatós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!