Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányokon skinny vagy bőszárú...

Lányokon skinny vagy bőszárú nadrág tetszik jobban nektek? Lányok, ti milyet hordtok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Lányok fiúk mindenki véleménye érdekel.

Skinny vagy bőszárú farmer pártiak vagytok?

Meg is indokolhatjátok hogy szerintetek melyik miért előnyösebb.

Pár hónapja vettem 1-2 wide leg farmert, szerintem jól áll, de most valami kattant és a skinny tetszik megint... Ettől függetlenül mindkettőt fogom hordani, csak érdekel a véleményetek :))

Köszönöm a válaszokat előre!

2022. dec. 7. 16:04
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

7es, a férfiak is hordanak skinny farmert :) igaz, mindenkinek meg van a maga véleménye

Szerintem valakin a bő farmer sokkal jobban tud mutatni, mint a skinny

2022. dec. 7. 19:31
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a Skinny. A bő nem igazán tetszik (ez is csak ízlés kérdése). A másik ami még nekem nagyon bejön, az a Mom Fit.
2022. dec. 7. 22:58
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Hányok a momfit és bőszárú nadrágoktól. Egyszerűen annyira nem tetszik, hogy már undorodok tőlük. Ráadásul ahogy viselik manapság...némelyik nadrág nem csak bőszárú, de bokavillantó és szakadt is, és ehhez még lógó pulcsit, pólót vesznek fel. Így ez nekem nagyon igénytelen és csöves hatású. Olyan mintha azt venné fel amit aznap éppen ki tudott túrni egy kukából. Jöhet a lepontozás, mert nem majmolom ezt szép, ízléses divatot :D
2022. dec. 8. 07:31
 14/25 anonim ***** válasza:
63%

Mintha én írtam volna

2022. dec. 10. 11:49
 15/25 anonim válasza:
59%

Beszereztem néhány bővebb farmert. Momfit vagy mi a neve.

Nagyon bejön. Egy szűk garbóval hordom. Nyáron szűk toppal. Szerintem nagyon vagány. És tetszik hogy nem kell feszülős cuccban lennem. Néha azért ez is kell az izületeknek. Azért érzem néha ha szűk farmerban vagyok H annyira azért nem jó a terdemnek.

Szeretem vagány. És csinos is. Nem érdekel ha a férfiak szerint nem áll jól a nőknek. Ez a lényege H magunknak tetszünk és ne szexuális tárgyak legyünk, folyamatosan fenekunket combinkat stírölve mások

Férfiaknak nyilván ezért nem teszik. Úgy az évszadok alatt a nők kirakat bábuk voltak és meg kellett felelniük egy patriarchális társadalomban. Tökelesnek kellet tűnni még a mellüknek is. Ezért kell a mai napig melltartót is hordani. Hogy a férfiaknak esztétikus legyen. Pedig egy célja van a melleknek, a gyerek táplálás.

2022. dec. 10. 13:23
 16/25 anonim ***** válasza:
Mindkettő tetszik. A kérdés olyan, mit hogy az almát, vagy a körtét szeretem jobban.
2022. dec. 13. 19:16
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

15.

Most meg fordult a kocka, ma a férfiaknak kell megfelelniük az idegenek elvárásainak, ami az öltözködést illeti.

Elég ha itt szét nézel, ha egy férfi megunja a rá “erőszakolt, elvárt” egyhangú , szürke, bő, egyesek szerint FÉRFIAS ruhákat, és mer váltani, azonnal elkezdik ekézni, sértegetni.

F.

2022. dec. 14. 10:21
 18/25 anonim válasza:
90%
Meguntam a skinnyt. Hosszú éveken keresztül csak olyant hordtam, mostanában jobban tetszenek a bővebb fazonok.
2022. dec. 15. 02:25
 19/25 anonim ***** válasza:
54%
Csak a szűkszárú tetszik. Ezektől a bőszárúaktól meg mostanában divatos ruháktól én is rosszul vagyok. Csatlakoznom kell ahhoz a válaszolóhoz, aki úgy jellemezte a mai divatot, mintha épp azt venné fel az egyed, amit épp a kukából kitúrt.
2022. dec. 16. 13:04
 20/25 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, hogy most le leszek pontozva, de én mindkettőt szeretem!

A skinny-t SZINTE bármivel fel lehet venni. Bár leginkább a "bő" felső illik hozzá.

A bő nadrág pedig pl. a garbó nyakú, "simuló" felsővel mutat a legjobban.

Ha egy kicsit "mutatósabban" szeretnél öltözni, akkor a bő a tökéletes számodra. Ha viszont egy kicsit kényelmesebben szeretnél öltözni, tehát nem fog zavarni, hogy lóg rajtad a nadrág, illetve nem fagyoskodnál, akkor a skinny. De ez már nem annyira mutatós.

2022. dec. 16. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!