Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » FIÚK! Nektek tetszik a lányoko...

FIÚK! Nektek tetszik a lányokon a haspóló?

Figyelt kérdés
Nem azokra a qrvákra gondolok akiknek nem sokat takar, mert csípőnadrággal veszik föl. Hanem egy normális lányon aki karcsú,nem r*ibis és nem mutatja mindenét. Nektek mennyire jón be? Ki mit gondol a haspólókról? :)
2017. jún. 15. 20:43
 1/8 A kérdező kommentje:

*jön

Elírtam

2017. jún. 15. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
nekem főleg azokon a lányokon tetszik, akik nem túl vékonyak, de nem is túlsúlyosak
2017. jún. 15. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem meg nem kéne így vélekedned valakiről azért, mert csípőnadrággal haspólót hord. ha van önbizalma hozzá, tegye! nekem speciel nincs, aztán mégse hordom el ezeket a lányokat mindenféle r*ibancnak meg k*urvának.
2017. jún. 15. 21:32
 4/8 anonim válasza:
71%
nekem tetszik nagyon, főleg ha homokóra alakja van szép keskeny derék és jó popsi és cicik. akkor azonnal dugnám mint a lopott biciklit :)
2017. jún. 15. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:

Már meg ne haragudj kettes, de az, akinek már majdnem a mellei is kint vannak, egyáltalán nem nézem jó szemmel. Nyilván aki akarja vegye úgy föl. Nem minden ilyen lányt nézek le, csak tudod elégszer láttam már olyan lányt a napokban aki igenis túllépte a határt, mert úgy megjelenni a városban...na mindegy.

Köszi a válaszokat

2017. jún. 16. 08:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem más fogja megmondani hogy hogyan vélekedjek. Én sem szólok bele, úgyhogy te se légyszíves. Úgy vélekedek ahogy akarok.
2017. jún. 17. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem nagyon tudom komolyan venni az ilyen cuccokban járkáló lányokat. Persze ha egy menetre keres az ember partnert akkor szóba jöhetnek.
2017. jún. 19. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
mindig is imádtam. :D
2017. jún. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!