Az miért van a csajoknál hogy mindig szépitik magukat, megmutatják ami van, de ha megnézzük akkor meg nem tetszik nekik?
Mert mondjuk nem nektek mások kedvéért csinálunk akármit is magunkkal :D
Szerinted azért van 8 különböző vörös rúzsom, hogy olyan pasinak tetszek, aki nem tudja a különbséget a navy meg a fekete között lmao
Az interneten rendszeresen látok cikkeket olyan ruhadarabokról, sminktrendektől, amiket a cikk írói szerint a pasik utálnak. Egy csomó nő mégis hordja őket. Ha titeket akarnánk lenyűgözni, akkor nem hordanánk ruhát lol.
Atavisztikus emberi igény, hogy tetszeni akarunk a másik nem képviselőinek. Meg lehet nézni idősödő pasikon, amikor egy jó csaj jön szembe, ösztönösen behúzzák a hasukat, kidüllesztik a mellüket, igyekeznek a másodlagos nemi jellegüknek megfelelő formát mutatni.
A csajok is tetszeni akarnak, akár beismerik ezt, akár nem. Csak éppen nem neked, nem a sarki fűszeresnek, hanem annak a hülye szőke szomszéd gyereknek, aki viszont nem vesz tudomást róluk, mert a nyolcadik B-s Piroska köti le minden gondolatát. Szóval a csajok nem minden pasinak akarnak tetszeni, csak néhány potenciális partnernek.
Fura egy faj ez a no kedves kerdezo!
Nem veletlenul kezdodik 2-el a szemelyiszamuk sem nyilvan azert mert anno is rajottek hogy csak masodlagos elolenyek!
En mar nem filozok az eszjarasukon mar belefaradtam, inkabb teszek rajuk.
Én a saját részemről, tapasztalatomról tudok nyilatkozni, hátha ez egy picit azért mondjuk a "mellkipakolás" ügyében segít egy kicsit belelátni a mi helyzetünkbe.
Nekem elég nagy melleim vannak, testalkatomhoz képest is (molett vagyok). Ha nyáron nem akarok garbóban lenni, és egy normálisan tartó melltartó van rajtam, amiben nem lóg a vakvilágba a mellem, akkor már egy sima magasabb pólókivágású felsőnél is látszik a mellvájatom, nemhogy egy atlétafelső jellegű felső kivágásában vagy egy V-nyaknál, akkor már ha nem akarom, sem van dekoltázsom. Viszont az egyszerű pasi meg azt látja, hogy "húűűű, kinn van a cici, BIZTOSAN AZÉRT TETTE KI, HOGY NÉZZEM!!!", és aztán fel van háborodva, ha furán nézek rá vagy feszengek, ha 2 percig bámulja kocsányon lógó szemmel a mellemet, vagy ha elvileg hozzám beszél, de nem a szemembe néz, hanem a melleimet bámulja. Most nem azért, még ha szereti is a nagy melleket, az teljesen oké, ha egy fél-1 mp-ig ránéz, konstalálja, hogy szép, aztán megy a dolgára. De amikor ez a majdhogynem szájnyalogatós bámulás van, meg azt éreztetik velem, hogy amiért bármennyi látszik a mellemből, már szerintük azt hirdetem, hogy szeretnék dugni, az már nálam kiveri a biztosítékot (ugyanígy azzal, ha sminkelek... nem, a smink nem azt jelenti, hogy nőstényes vagyok, és azonnal fel akarok szedni egy pasit).
A másik dolog meg az, hogy a legtöbb nő nem a pasiknak öltözködik, hanem magának, vagy ha nem magának, akkor inkább a többi nőnek. Lehet, kicsit el kellene gondolkodni azon, hogy nem minden nőnek az az elsődleges az életében, hogy minden random utcai csávónak tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!