Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az miért van a csajoknál hogy...

Az miért van a csajoknál hogy mindig szépitik magukat, megmutatják ami van, de ha megnézzük akkor meg nem tetszik nekik?

Figyelt kérdés
Ez a két dolog miért van? Nyilván azt gondoljuk hogy azért mutatják meg azt ami van , hogy gyönyörködjünk bennük. De a legtöbb csaj nem szereti ha megnézzük.

2017. jún. 13. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
8%
Dehogyisnem szeretik. Csak játszák az agyukat. Játszák az elérhetetlent. Mert azt tanították, hogy elérhetetlennek kell lenni, az izgalmas a pasik számára. Én is játszottam fiatalabb koromban. 30/N
2017. jún. 13. 08:29
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Tapasztalatból mondom, hogy nem azért csináljuk, hogy idegenekbek megbámuljanak, hanem hogy magabiztosabbnak érezzük magunkat a saját bőrünkben, vagy megyünk valami eseményre, amire szeretnénk jól kinézni a barátainknak/párunknak. Mikor reggel kiválasztom mit vegyek fel, eszembe sem jut, hogy na vajon mit fognak róla gondolni random emberek, akiket nem is ismerek.
2017. jún. 13. 09:14
 3/8 Sunshinedoll ***** válasza:
82%

Mert mondjuk nem nektek mások kedvéért csinálunk akármit is magunkkal :D

Szerinted azért van 8 különböző vörös rúzsom, hogy olyan pasinak tetszek, aki nem tudja a különbséget a navy meg a fekete között lmao

Az interneten rendszeresen látok cikkeket olyan ruhadarabokról, sminktrendektől, amiket a cikk írói szerint a pasik utálnak. Egy csomó nő mégis hordja őket. Ha titeket akarnánk lenyűgözni, akkor nem hordanánk ruhát lol.

2017. jún. 13. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
En inkabb zavarba jovok, ha eszreveszem, hogy megneznek. Ilyenkor mindig az jar a fejemben, hogy biztos van rajtam valami gaz, elkenodott a sminkem, felcsuszott a szoknyam vagy hatul belehuztam a bugyimba vagy jo isten valami biztos van rajtam... es igy tok panikba esek, meg kell neznem magam valahol egy tukorben. Nem masoknak szepitkezek, hanem magamnak.
2017. jún. 13. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát nem mindegy hogy mosolyogva elismerően néznek, vagy bambán bámulnak... Meg az sem mindegy, hogy alkoholista csöves néz meg, vagy jó kiállású úriember. Stílus kérdése. Ha ízlésesen néz, egészségére.
2017. jún. 13. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
43%

Atavisztikus emberi igény, hogy tetszeni akarunk a másik nem képviselőinek. Meg lehet nézni idősödő pasikon, amikor egy jó csaj jön szembe, ösztönösen behúzzák a hasukat, kidüllesztik a mellüket, igyekeznek a másodlagos nemi jellegüknek megfelelő formát mutatni.

A csajok is tetszeni akarnak, akár beismerik ezt, akár nem. Csak éppen nem neked, nem a sarki fűszeresnek, hanem annak a hülye szőke szomszéd gyereknek, aki viszont nem vesz tudomást róluk, mert a nyolcadik B-s Piroska köti le minden gondolatát. Szóval a csajok nem minden pasinak akarnak tetszeni, csak néhány potenciális partnernek.

2017. jún. 14. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
30%

Fura egy faj ez a no kedves kerdezo!

Nem veletlenul kezdodik 2-el a szemelyiszamuk sem nyilvan azert mert anno is rajottek hogy csak masodlagos elolenyek!

En mar nem filozok az eszjarasukon mar belefaradtam, inkabb teszek rajuk.

2017. jún. 14. 10:37
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Én a saját részemről, tapasztalatomról tudok nyilatkozni, hátha ez egy picit azért mondjuk a "mellkipakolás" ügyében segít egy kicsit belelátni a mi helyzetünkbe.

Nekem elég nagy melleim vannak, testalkatomhoz képest is (molett vagyok). Ha nyáron nem akarok garbóban lenni, és egy normálisan tartó melltartó van rajtam, amiben nem lóg a vakvilágba a mellem, akkor már egy sima magasabb pólókivágású felsőnél is látszik a mellvájatom, nemhogy egy atlétafelső jellegű felső kivágásában vagy egy V-nyaknál, akkor már ha nem akarom, sem van dekoltázsom. Viszont az egyszerű pasi meg azt látja, hogy "húűűű, kinn van a cici, BIZTOSAN AZÉRT TETTE KI, HOGY NÉZZEM!!!", és aztán fel van háborodva, ha furán nézek rá vagy feszengek, ha 2 percig bámulja kocsányon lógó szemmel a mellemet, vagy ha elvileg hozzám beszél, de nem a szemembe néz, hanem a melleimet bámulja. Most nem azért, még ha szereti is a nagy melleket, az teljesen oké, ha egy fél-1 mp-ig ránéz, konstalálja, hogy szép, aztán megy a dolgára. De amikor ez a majdhogynem szájnyalogatós bámulás van, meg azt éreztetik velem, hogy amiért bármennyi látszik a mellemből, már szerintük azt hirdetem, hogy szeretnék dugni, az már nálam kiveri a biztosítékot (ugyanígy azzal, ha sminkelek... nem, a smink nem azt jelenti, hogy nőstényes vagyok, és azonnal fel akarok szedni egy pasit).

A másik dolog meg az, hogy a legtöbb nő nem a pasiknak öltözködik, hanem magának, vagy ha nem magának, akkor inkább a többi nőnek. Lehet, kicsit el kellene gondolkodni azon, hogy nem minden nőnek az az elsődleges az életében, hogy minden random utcai csávónak tetsszen.

2017. jún. 14. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!