Titeket zavar/ zavart valaha ha az anyukátok divatosabban öltözött/öltözik mint a többi anyuka?
Figyelt kérdés
2022. dec. 1. 13:33
1/5 A kérdező kommentje:
Tehát ha egy kicsit MILF beütése volt/ van az anyukátoknak+ nagyon ad magàra
2022. dec. 1. 13:35
2/5 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a MILF csajok, ezért nem zavarna, sem az anyukám, sem a párom esetén, ha divatosan, esetleg merészebben öltözködik.
3/5 anonim válasza:
Dehogy, sőt! Imádtam hogy rengeteg stílus tanácsot kaphattam tőle, öltözködés, haj, sminkelni tanítás. És a körmökbe is miatta szerettem bele, annyira hogy végül én is ezt a szakmát választottam 😊 a mai napig imádom, hogy van bőven közös témánk. Ez persze a női oldal nyilván 😅
4/5 Metionin válasza:
Dehogy, én örülnék neki ha kicsit jobban odafigyelne magára. Nálunk pont az ellenkezőjéből volt sokszor probléma.
5/5 anonim válasza:
Én nem tudok érdemben nyilatkozni, mert nálunk szintén az ellenkezője van. Anyukám anno nem tanított meg soha semmi sminkeléssel, bőr-és hajápolással, öltözködéssel, stb-vel kapcsolatos dolgot, mert ő sem nagyon tudja ezeket a praktikákat alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!