Ha így áll a melltartó, akkor a kosárméret nem jó vagy a bőség?
Most veszek újra melltartót, kb 5 évente ha hordok, de ez elmúlt időben elég drasztikusan változott a súlyom, meghíztam, majd lefogytam, úgyhogy nem tudom mekkora kell. Felpróbáltam egy vékony korszakomból való 80B-t, kivettem a szivacsot, de a teljes mellemet oldalt nem fedi el, és a két melltartó rész (nem tudom hogy hívják:), a háromszög alakú rész) túl közel van egymáshoz. Ha elhúzom oldalra, hogy fedje a jobb mellem oldalát is, akkor szinte a bal mellem fele kint van. Körben nem szorít, de nagyon felnyomja és össze a mellem szivacs nélkül is a 80B.
Tehát ilyenkor a bőséggel van gond vagy a kosármérettel? Szóval mikor nagyobb és egymástól messzebb lévő a két háromszög alakú melltartó rész? Akkor ha a a kosárméret nagyobb, vagy a melltartó bősége? Tehát 80C-s vagy 85B-s lenne jobb ebben az esetben?
Én pedig némi illemet és tisztelettudást javaslok az utolsó válaszolónak.
Amúgy a kérdés óta eltelt majdnem másfél év, szóval megkéstél kissé és azóta sem hordok melltartót.:) Majd talán egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!