Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnék stílust váltani?

Hogy tudnék stílust váltani?

Figyelt kérdés
Mindennapi öltözetem farmer, valamilyen rövidujjú, de inkább ujjatlan felső, "sima" pulóver, alacsony talpú bőrcipő, semmi extra. Milyen változtatást ajánlanátok? Sokat mászkálok gyalog, a gyakorlatiasság nagy szempont nálam. Ötletek? N/24
2010. szept. 29. 23:02
 1/4 kixeva ***** válasza:
Nem kell változnod szerintem,esetleg kombinálhatod a dolgaidat.Pulcsi helyett néha hordhatsz blézert, vagy feldobhatod egy sállal,nyaklánccal, a felsők között is van többféle: hordhatsz inget,mellénnyel, vagy valamilyen blúzt,egy övvel a derekadon.:)a farmer is oké,abból is kék vagy fekete,szürke...a lényeg hogy jól érezd magad bennük:)
2010. szept. 29. 23:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Végülis igen, nem igazán akarok stílust váltani, csak kicsit nőiesebb lenni. Most mindenki tizenévesnek néz.
2010. szept. 29. 23:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Blúzok! Nagyon csinos és nőies!

Pulóverből is vannak csinosak, pl. a csavart mintásak nagyon szépek. Vagy aminek van mondjuk egy nagyobb gallérja, pláne ha aszimmetrikus.

A farmer teljesen oké. A cipő is, ne kínozd a lábad :)

Amivel még lehet játszani, azok a kiegészítők: mindig legyen rajtad ékszer, akár csak egy kis, meg-megcsillanó fülbevaló, esetleg nyaklánc. Karkötő, gyűrű necces, te tudod, zavar-e, én pont azért nem hordok, mert útban van.

De igazából mindenfajta ruhából lehet találni nőiesebbet, ami ugyanolyan kényelmes, egyszerűen a vásárlásnál azokat részesítsd előnyben és kész:)

2010. szept. 29. 23:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia

én stylistnak tanulok, ha nem akarsz drasztikusan változni, akkor azt javaslom, szerezz be a ruhatáradba egy nőies zakót, amivel néha helyettesítheted a pulcsit; egy leggings-et, amivel jobb idő esetén a farmert cserélheted ki; a pólók mellé pedig tunikákat, hosszított fazonú ingeket érdemes vásárolnod.

Ha egyszerűbb darabokat veszel, a kombinálással sem lehetnek problémáid. :)

2010. szept. 30. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!