Summer2 kérdése:
Télire hány Denes harisnya jó? A 100as mennyire vastag?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 19:24
1/9 anonim válasza:
az már elég vastag. De van 200, 300-as is.
3/9 anonim válasza:
Én fázós vagyok, nekem most még éppen jó a 100-150 denes, de nemsokára már a 200-300-as kell már. Utána csak a kötött leggings marad max a szoknyákhoz, aztán ha lesznek mínuszok akkor már csak a nadrág.
Én se kérek privátot!!
4/9 anonim válasza:
Igaz hogy én pasi vagyok, de nekem írhattok privátot. 😁
5/9 anonim válasza:
Attól függ mihez akarod hordani… én pl szoknyát nem hordok télen, de nadrág alá mindig veszek fel harisnyát. 15-20 denes testszínű nekem elég.
6/9 anonim válasza:
Most komolyan azért lettem lepontozva mert fázós vagyok?
7/9 anonim válasza:
én annyit tudok mondani, hogy ilyenkor szoknya alá vastag fekete pamutharisnyát veszek fel, nadrág alá vékonyabb testszínű harisnyát. apámék arra tanítottak már kislány korom óta hogy így kell járnom télen.
8/9 anonim válasza:
20 denes fekete vagy testszínű combfixet szoktam nadrág alá venni.
9/9 anonim válasza:
Pasiként télen 60-ast vagy 100-ast szoktam felvenni; az ok szokott lenni akár farmer- vagy kordnadrág, akár szövetnadrág alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!