Ilyenkor már vesztek fel harisnyát a nadrág alá?
Figyelt kérdés
Ha igen hány denest?2022. nov. 7. 14:39
2/30 anonim válasza:
Soha. Hidegrázást kapok attól, ahogy surlódik a farmer a harisnyával.
3/30 anonim válasza:
Még nem, csak a leghidegebb időszakokban szoktam, akkor is csak akkor ha sokat vagyok kint.
Általában vékonyakat, szóval 15-20 deneset, mert nem vagyok túlzottan fázós típus.
4/30 anonim válasza:
előző, ha nem lennél fázós típus, akkor nem vennél fel harisnyát.
én nem is értem a kérdést. a harisnya az szoknyához van, nem nadrág alá.
5/30 anonim válasza:
Én igen, mert pár éve nagyon felfáztam és azóta ahogy elkezd fázni a lábam vagy a derekam, már kezdődik is a felfázás. Szóval igen, nylonharisnya és nadrág.
6/30 anonim válasza:
Nem, nincs is harisnyám. Ha idén ugy alakul, hogy többet leszek a szabadban és hideg lesz, veszek vastagabb nadrágot.
7/30 anonim válasza:
Nem, ahhoz szerintem még nagyon meleg van. Persze ha kora hajnalban vagy késő este kéne kint mászkálnom, akkor biztos másképp gondolnám, de jelen időbeosztásommal bőven bírom még nélküle.
9/30 Metionin válasza:
Nadrág alá soha. Szoknyához már elővettem a thermo harisnyákat, mert este hideg van.
10/30 anonim válasza:
Még szoknyához sem mindig. Nincs hideg még, max. reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!