Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyenkor már vesztek fel...

Ilyenkor már vesztek fel harisnyát a nadrág alá?

Figyelt kérdés
Ha igen hány denest?
2022. nov. 7. 14:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
89%
Mindig húzok harisnyát a nadrág alá is. Nem akarok felfázni, amúgyis hideg van az irodában.
2022. nov. 11. 14:58
 22/30 anonim ***** válasza:
Muszáj sajnos ugyhogy igen. Elég sokat kell sétálnom a megállótól és reggel már eléggé hüvi van. Persze beérek és az első dolgom levetni mert nagyon utálok harisnyába lenni. Ha nem lennék ilyen fázós lábú sosem hordanám. Egyébként 20 denes testszínűeket hordok.
2022. nov. 11. 21:24
 23/30 anonim ***** válasza:
Persze, el sem tudom képzelni a napjaimat nélküle, egyelőre 20denes testszínűt(nylon, Bellinda sneakerstyle, így nem kell zokni sem), ha bejönnek a hidegebbek meg vastagabbat.
2022. nov. 11. 21:59
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

Fázós típus vagyok, ülőmunkát végzek, már szeptember közepe óta hordok harisnyát. Általában vékony, 20-40 den körülit, mert a vastagabb kényelmetlen a farmer alatt. Ahogy hűl az idő, úgy választok a harisnya fölé egyre hosszabb és vastagabb zoknit.

Szoknyához jó vastag harisnyát húzok, a deichmannban vettem az új kedvemceimet, sajnos nem tudom hány denes, de nagyon-nagyon vastag és puha belül. Egy álom viselni őket.

2022. nov. 13. 08:08
 25/30 anonim ***** válasza:

Mióta a munkahelyemen rohadtul visszafogják a fűtést, szoktam felvenni. Lehet, hogy egész télen így lesz, ahogy kinéz a dolog …

F/40

2022. nov. 26. 19:24
 26/30 anonim ***** válasza:
Nálam alap már ilyenkor a harisnya, főleg ami jó vastag jó meleg:)
2022. nov. 28. 08:24
 27/30 anonim ***** válasza:

Eddig igen, vettem fel, de kevésnek bizonyult, így gondoltam egyet inkább egy szűkebb szárú melegítőt vettem a nadrág alá, és így már éreztem, hogy nem fáj a hidegtől a térdem, és be tud melegedni a lábam.

Nem utolsó sorban, kényelmesebb is mint a hari.

F.

2022. nov. 28. 11:37
 28/30 A kérdező kommentje:
27 igen a harisnyát ma pl és hidegnek éreztem, és így is megyek haza ma már mind1, de köszi az ötletet :)
2022. nov. 28. 11:45
 29/30 Metionin ***** válasza:
Srácok, lidlis bélelt leggings ha nagyon fáztok, az a legtutibb. A nagyobb méretek szerintem jók férfiakra is.
2022. nov. 28. 11:50
 30/30 A kérdező kommentje:
29 nekem is van de nem esküszöm hogy lild-s de köszi
2022. nov. 28. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!