Nylon harisnya kérdés. Szag elleni tippek?
Figyelt kérdés
Sajnos nekem mindenben is izzad a lábam. Pamut zokniban nincs szaga, de ha nylont kell felvenni sajnos van. Ha egyedül vagyok, akkor haza érek, lehúzom, tusolok azonnal+kimosom, de ha valahol le kell venni a cipőt, akkor nagyon kellemetlen tud lenni.2022. nov. 13. 11:10
1/17 anonim válasza:
Lábdezodor, az adidas nagyon jó.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Schollt használtam, de nem vált be. Mindenképp kipróbálom. Ami kicsit bevált az a szódabikarbóna, ha a cipőmbe öntöm. De ha leveszem mindenhol fehér nyomot hagyok, amit megintcsak otthon össze tudok takarítani, de vendégségben kellemetlen :D
2022. nov. 13. 11:37
3/17 anonim válasza:
A Scholl nekem sem jött be, annál még a drogériák saját márkás termékei is sokkal jobbak.
Ami még bevált, vettem külön, csak erre a célra ugyanolyan dezodort, amit amúgy is használok, de a külön dobozzal csak a tappancsomat kentem be, hagytam megszáradni, beszívódni, és csak után vettem fel a harisnyát.
Tök jól működik, és ha leveszed a cipőt, sehol nem hagy foltot.
Vannak szag elleni sprék külön cipőkre is, a lábbelit sem árt felhúzás előtt befújni.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. nov. 13. 12:04
5/17 anonim válasza:
Milyen a cipőid anyaga belül? Milyen cipőket használsz úgy általában?
6/17 anonim válasza:
Merevedésem lett a kérdés olvasása közben
7/17 anonim válasza:
6-os: arra a hidegzuhanyt szokták javasolni, de akár lefújhatod Schollal is. Szerintem ebben az esetben legalább beválna...
8/17 anonim válasza:
És hogyan találtál ide, mikor a #savanyú-t meg sem adta keresőszónak???
9/17 anonim válasza:
Igazából a lábbelit kell tisztán tartani és nem lesz szagos. Ez bármilyen zokni/harisnyára igaz . Persze az alap higiénia is fontos.
10/17 A kérdező kommentje:
nem vagyok koszos :D fürdök rendesen és a cipőim is tisztán vannak tartva
2022. nov. 13. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!