Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nylon harisnya kérdés. Szag...

Nylon harisnya kérdés. Szag elleni tippek?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem mindenben is izzad a lábam. Pamut zokniban nincs szaga, de ha nylont kell felvenni sajnos van. Ha egyedül vagyok, akkor haza érek, lehúzom, tusolok azonnal+kimosom, de ha valahol le kell venni a cipőt, akkor nagyon kellemetlen tud lenni.

2022. nov. 13. 11:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb pasi nem hord nylonharisnyát mégis többnyire erős lábszaga van, nem nagyon veszik le bent. Éz együtt jár az emberek mindennapi életben, mi is állatias lények vagyunk ami sajnos szaghatással is jár, igaz különféle szerekkel lehet segíteni ezen 😊
2022. nov. 13. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha amugy zart cipot hordasz (bakancs vagy bokacsizma, nem valamilyen magassarku ami nyitott) akkor vegyel a harisnyara vekony pamutzoknit. Felszivja es nem lesz budi.
2022. nov. 13. 18:50
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket. Kipróbálom majd. Sajnos hajlamos vagyok mindig azt hinni, h kellemetlen szag vesz körül, pedig nagyon odafigyelek a higiéniára, de covid után nem tért vissza a szaglásom (lassan egy éve) és mindig aggodalmaskodom a szagok, illatok miatt
2022. nov. 13. 19:09
 14/17 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, ne félj, ezzel nem vagy egyedül!

Még nem voltam Covidos, de a szaglásom soha nem volt jó, és ha társaságban elkaptam egy bamba pillantást, azonnal arra gondoltam, hogy esetleg nem vagyok jó illatú, vagy ilyesmi, pedig én is nagyon odafigyelek magamra.

Te legalább megpróbálsz tenni ellen, akkor is van rá ok, akkor is ha nincs :)

Jobbulást, előbb-utóbb biztos helyreáll a szimatod!

2022. nov. 13. 19:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor miért nem maradsz a pamut zokninál?

Ha már bevált.

A műanyag egészségtelen szhart nem kell erőltetni, hisz mindég azt mondják, hogy a pamut az egészséges, most akkor?

2022. nov. 14. 13:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Olyan helyen dolgozom, ahol néha kell a szoknya-fegér ing , ahhoz pedig illik harisnyát húzni, főleg télen
2022. nov. 14. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:
#6 megértelek! #8 nagyon nagy vagy! 😀😀
2022. nov. 14. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!