Próbáltátok már a solidea silver wave narancsbőr elleni harisnyát/nadrágot? Milyen hatása van?
Figyelt kérdés
2009. júl. 12. 05:31
1/2 anonim válasza:
Szia!
Igen én próbáltam,és nekem nagyon jó volt,valóban segít.
Persze önmagában nem csodaszer,mellé kell sportolni,ill. sok folyadékot fogyasztani.
2/2 anonim válasza:
Sziasztok,csak jót mondhatok erről a termékről.Viseltem napközben,mert gyalog mentem dolgozni,és munka után Réka 20 perc önmagadért torna.Étkezésre odafigyeltem természetesen.Én 30 felett úgy érzem egyre jobban figyelnem kell az életmódomra.Nekünk kell megtenni mindent,hogy jól nézzünk ki és jól érezzük magunkat.Bizton állíthatom,hogy teljesen elégedett vagyok és a kívánt hatás igen hamar jelentkezik.Sokmindent kipróbáltam,de nekem ez bejött!!Nekem megnövelte a bőr szépségét,rugalmaságát.Kezdem érezni,hogy "szeretem a testem".Szívből ajánlom minden elszánt,és kitartó nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!