Télen farmer vagy melegítő vagy alternatíva?
Figyelt kérdés
Nem tudom milyen nadrágot vegyek,hogy ne kelljen 3 réteget felvegyek h ne fázzak,de azért jól is nézzek ki.2022. okt. 18. 19:37
1/7 anonim válasza:
Sok féle megoldás létezik. Gyakorlatilag amit el tudol képzelni.
Bélelt nadrágtól, a leggingsig vagy különböző aláöltözőtöl a harisnyáig minden lehetséges.
Én sem szeretek sok réteget fel venni, max 2, de volt rá példa hogy 2 réteg volt a munkás nadrág alatt, igaz két vékonyabb, így a mozgásban nem gátolt.
2/7 anonim válasza:
En ugyanugy hordok mindent. Szakadt farmer, melegito vagy oldalzsebes. Minuszokba meg alaoltozet. Leteznek thermo, gyapju, sherpa belesu cuccok is ha nagyon fazos vagy. Teli zokival meg bakancsal er is vmit. Bar nemtudom lesz e ilyen hideg telunk..
3/7 anonim válasza:
Én is mindent hordok ugyanúgy, Magyarországon nincs olyan hideg, hogy 3 réteg ruhát kelljen felvenni. Kezdj el sportolni, rossz lehet a vérkeringésed. Ha itt is hirtelen -40 fok körüli lesz a hőmérséklet, akkor nem szóltam.
4/7 anonim válasza:
Hosszukabat bokaig??
Vagy 2-3-4 nadrag egymasra. Az oroszok is igy szoktak!!!!
5/7 anonim válasza:
Télen mindig veszek fel valamit alulra a nadrág alá én általában leggingset veszek alá vagy ha már hideg van akkor harisnyanadrágot veszek fel.
7/7 anonim válasza:
Bélelt farmer/nadrág, hosszú kabát vagy farmer alá (bélelt) harisnya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!