Mi a véleményed arról, ha egy felnőtt (30+) egyedi, alternatívabb stílusban öltözik, hordja a haját?
2es jól beszélsz!
Ezen morfondírozok mostanában pont.... Nem esik jó a "normákat" teljesíteni, hogy úgy nézzünk ki ahogy elvárják, ahogy a korhoz illik stb.
Ugyan én még csak a 20-as éveim közepén járok de a saját tapasztalataimból ki indulva elég megosztó. Van akinek nagyon tetszik és ismeretlenül is megdicsér és mond 1-2 jó szót és van olyan is aki a saját belső kis frusztrációját rajtam akarja levezetni vagy csak szimplán valamiért nem vagyok szimpatikus neki és ezért kényszert érez arra, hogy beszólogasson, miközben nem is ismer.
De igazából mindez az érdekesebb stílussal jár.
Fura kérdésekbe biztosan belefutsz mert az emberek többsége nagyon zárt sémákban tud csak gondolkodni. Ha ezeket le tudod reagálni humorosan akkor nyertél, nem fogod magadat kellemetlenül érezni.
Bár én pont az élénk színek ellenkezője vagyok a sok fekete cuccomal de számomra minden érdekesebb stilusú ember egy üde szinfolt. Már ha igényesen csinálja és tisztában van a saját adottságaival. De idővel ez ugyis csiszolódik és kiforrotabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!