Most lesz a szalagavatóm én pedig utálok maggasarkúban lenni ( béna vagyok) .Tehát nagyon gáz lenne ha a ruhámhoz nem magassarkút vennék fel hanem valami más alternatívát? És valakinek van ötlete mit kéne?
Es ha kivillian a cipo, akkor mi van? Csak magassarkubol leteznek szepek? Hat nem.
Dehogy gaz amugy, en egy gyonyoruszep balerinaban voltam, en se tudtam soha magassarkuban jarni. Es amugy jo par evvel kesobb ugyanezt a cipot viseltem az eskuvomon is 🙈
Nálunk a tánctanár kikötötte, hogy csak magassarkúban keringőzhetünk, és már próbára is abban kellett mennünk. Azelőtt se tudtam magassarkúban járni, és azóta se tudok, de meglepő módon azt tapasztaltam, hogy a tánctanárnak igaza van, és magassarkúban sokkal könnyebb keringőzni, mint laposban. Úgyhogy a helyedben én tennék egy próbát esetleg egy kölcsönkért cipőben, hogy milyen magassarkúban táncolni. Azért nem csak a 10 centis tűsarok létezik, vannak szolidabbak is, például ilyesmik:
Ha viszont tényleg úgy érzed, hogy nagyon nem megy, akkor nyugodtan mehetsz laposban is, a lényeg, hogy elegáns legyen, és persze passzoljon a ruhához. Ilyesmik például szerintem jók lennének:
Viszont ha elfogadsz egy jó tanácsot: bármilyen cipőt választasz is, szerezd be minél korábban, és lehetőleg abban menj táncpróbára is, hogy megszokja a lábad! Ruhapróbára is azt a cipőt vedd fel, amiben táncolni fogsz, és mindenképpen próbáld ki a ruhát és a cipőt együtt tánc közben is a szalagavató előtt! Én ezzel sajnos nagyon megjártam. A szalagavató előtt a végleges cipőmben mentem el próbálni, és álló helyzetben úgy tűnt, hogy tökéletes a ruha hossza. Aztán a szalagavató előtti utolsó táncpróbán derült ki (amikor már a táncruhában próbáltunk), hogy túl hosszú a ruhám: amikor hátrafelé kellett lépni, akkor folyamatosan ráléptem, és megbotlottam. Úgyhogy közvetlenül a szalagavató előtt kellett visszarohanni a ruhaszalonba, hogy hajtsanak fel belőle. Nem volt kellemes élmény, majdnem el is késtem a szalagavatóról emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!