Győrben ebben a 13-14 fokban furcsa lennék, ha csizmit, meg térdig érő prémes pufi kabátot vennék fel?
Figyelt kérdés
Megyek be egy két dolgot vásárolni, meg 2 barátnőmmel talizni. Vannak járokelők, akik ebben a zimában így sétálnak, vagy én lennék az ufó így öltözve. 18/l2021. máj. 22. 14:57
1/5 anonim válasza:
Hát így igen elég h..lyén néznék ki ilyenkor.
Sportcipő széldzsekivel miért nem opció?
2/5 anonim válasza:
Zima az orosz sztyeppéken van, 13-14 fok az egy átlagos tavaszi nap.
3/5 anonim válasza:
13-14 fokban én pl. már simán felveszem a szoknyát/rövidnacit. Max. veszek hozzá egy hosszú ujjú felsőt.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es válaszoló. Szél dzseki alá 4 pulcsit is felvehetnék,nagyon fázós vagyok. Jól esett a meleg kabát. Volt azért 3-4 nő az utcán aki igy volt öltözve, meg 1 12 év körüli fiú. 🐧
2021. máj. 23. 09:31
5/5 anonim válasza:
Nem zavar amúgy, hogy egy kis hidegtől már nagykabátot kell húznod? A hőérzet alakítható, hozzá lehet szokni a kevesebb ruhához. Nem azt mondom, hogy holnaptól hordj rövidnadrágot télen is, de mondjuk egy fokkal megpróbálhatsz vékonyabban öltözni, mint eddig. Nyilván nem vagyunk egyformák és nyugodtan hordd azt, ami neked kényelmes, csak talán egyszerűbb lenne neked is, ha egy kis lehűléskor nem kéne a fél ruhásszekrényt magadra borítanod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!