Mennyire furcsa, ha valaki pizsama alá hálóinget is szokott felvenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 00:59
1/22 A kérdező kommentje:
nem vastag hosszú ujjú pizsama alá ujjatlan hálóinget
2021. márc. 14. 01:00
2/22 anonim válasza:
De hogy veszel pizsama alá hálóinget? A hálóing hosszú, a pizsamának meg nadrágja van, nem passzol össze a kettő.
3/22 anonim válasza:
Te vagy az a kérdező aki a hidegben póló alá akarsz kabátot felvenni? 😂😂😂😂
4/22 anonim válasza:
5/22 A kérdező kommentje:
Azt nem én tettem fel.
1.: a pizsamanadrág felett hagyom a hálóinget, nem tűröm be. Mintha egy hosszú póló lenne nadrágon.
De nem mindig csinálom így, csak ha fázom. Vastag pizsamát próbáltam, de talán még jobb, ha két réteg van.
2021. márc. 14. 02:06
6/22 anonim válasza:
Akkor miért nem veszel a pizsama alá egy ujjatlan vagy egy hosszú ujjú bodyt??!
7/22 anonim válasza:
Én vennék hozzá nyakkendőt és makkos cipőt is.
8/22 anonim válasza:
hat vannak olyan pizsamak, amik kb. egy leggingsbol meg hosszu, fenek ala ero pulcsibol allnak. ha nagyon fazol a pulcsi ala vehetsz meg egy trikot. szerintem praktikusabb es ertelmesebben nez ki, mint ez a haloing-pizsi kombo, de a te dolgod, ha nem latja senki es neked kenyelmes igy, hajra.
9/22 A kérdező kommentje:
6.: az a baj hogy a body-t nem szeretem, nem kényelmes
2021. márc. 14. 15:04
10/22 anonim válasza:
Akkor az én véleményemmel ne foglalkozz, én imádom a bodykat, szinte mindig abban alszom. Arról nem is beszélve hogy a párom is imádja ha bodyban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!