Hány naponta kell pizsamát vagy hálóinget váltani?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:39
1/6 anonim válasza:
Kell? Nem kell, hanem ahogy érzed.
Télen nyilván több napot is kibír, nyáron attól függően, hogy milyen a "klíma" a lakásban, sokkal gyakrabban, akár naponta.
2/6 anonim válasza:
Meg attól is függ, hogy veszel-e bugyit a pizsinadrág alá, illetve szőrteleníted és dezodorálod-e a hónaljadat vagy nem.
3/6 anonim válasza:
hát én nyáron áll. 2-3 naponta(de volt úgy hogy minden nap)cserélem télen olyan 4 naponta:)
4/6 anonim válasza:
Hát én ritkán alszom pizsamába van mikor 2 hétig is kitart, mert felveszem max 2x. De szerintem nincs ilyen muszáj szabály, amikor úgy érzed ez lehet olyan, hogy naponta meg néhány embernél hogy fél évente :D
5/6 anonim válasza:
Télen hetente.Nyáron 2-32 naponta,de ilyenkor már beleizzadok és büdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!