Mennyire furcsa, ha valaki pizsama alá hálóinget is szokott felvenni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 00:59
11/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy a trikós megoldás nem rossz, de nekem valahogy az ujjatlan hálóing a legkényelmesebb (mert elég laza). Esetleg trikóból nézek egy bővebbet.
2021. márc. 14. 18:18
14/22 anonim válasza:
Én inkább pulcsit szoktam felvenni, vagy egy oversize "itthoni" pulcsit (ez az a rész ahol lopsz egyet párodtól) vagy láttam direkt otthonra való, ilyen pléd szerű puha anyagból készült pulcsit, szerintem az is jó meleg lenne.
15/22 chuck dorisz válasza:
Mért nem a paplant vastagítod? Az alatt még meztelenül is alhatsz.
16/22 A kérdező kommentje:
A paplanom közepesen vastag, csak nincs túl meleg a szobában.
Lehet, veszek vastagabb paplant.
2021. márc. 16. 14:11
17/22 anonim válasza:
Azt szokták mondani, nem is tesz jót, ha túl melegben alszol. 19-20 fok az ideális.
De a túl meleg szobában rosszul alszol, kevésbé leszel kipihent.
(Mondjuk nálunk is 20,5 szokott lenni éjszaka, 19 fokban nem bírnám.)
18/22 anonim válasza:
Nem lehet jót aludni, ha hideg a levegő, hülye volt, aki ezt kitalálta. A hideg levegő belégzése felfrissít, olyan mint a menthol, nem alkalmas alvásra, és a testednek se jó, hogy a paplan alatt forróság van, de a légutadban a levegő hideg.
20/22 chuck dorisz válasza:
Én évekig aludtam egy 7, 8 fokos szobában nagyon jókat egy vastag tollpaplan alatt. Sapka volt rajtam, egyéb semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!