Lányok,szerintetek milyen ez a vékony kabát?Hordanátok? Ha nem,miért nem?
2022. okt. 5. 18:55
2/6 anonim válasza:
Én fiú vagyok, szerintem minden attól függ hogy hogyan hordod a ruha darabot, hogy érzed magad benne. Egy ropogós punetti is tud szarul kinézni a legjobb luiguccsiban. Ha magabiztosan hordod, akkor a legótvarabb csövesről lerángatott ürülékes ruhadarab is jól állhat. Olyat vegyél ami neked tetszik ne olyat ami másoknak.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. A szövetkabátokat szeretem.
4/6 anonim válasza:
Látom mostanában hogy jön úgymond "divatba" ez a típus. Számomra ez tipikus nagymama kabát, nem igazán tetszik.
5/6 anonim válasza:
Nekem sem igazán tetszik. Nekem ez tipikusan az a kabát, amit csak kerti munkához használnék, max. kutyasétáltatásra, viszont így a hétköznapokra nem. Nem tetszik, egyszerűen nem az én stílusom.
6/6 anonim válasza:
Öregíti a viselőjét de nagyon. Kabátból jobb valami sötétebb színt választani.
Kutyasétáltatáshoz vagy sporthoz is inkább egy vékony széldzsekit vennék fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!