Hol vegyek nagyon vékonyaknak való farmert?
Figyelt kérdés
Zalaegerszegen érdekelne. Sajnos sehol nem találok olyat, ami nem lógna rajtam egy kicsit is, és olyan kéne, ami nagyon rám simul. 160 cm, és 44 kg vagyok. 16/l2022. szept. 16. 05:54
3/10 anonim válasza:
Sinsay, Tally Weijl webshopból tudsz rendelni bárhova.
5/10 anonim válasza:
Gyerekosztályon nézd meg, nert nsgyon nagyon pici vagy
6/10 anonim válasza:
New Yorkerben vannak nagyon kicsi farmerek.
Egyik barátnőm Sinsay-ről rendel XS-es, S-es farmereket, hasonló méretei vannak.
7/10 Metionin válasza:
165 cm 45 kilóval simán találok. Nekem a Cropp-ból vannak a legjobbak, 32-es vagy 34-es méret. Sinsay, H&M, Tally, New yorker, szinte minden fast fashion boltban van ekkora és még kínais is van, az azt hiszem 25-ös.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. szept. 16. 15:48
9/10 anonim válasza:
Fogalmam sincs zalában milyen boltok vannak de:
Tally, Mohito, Sinsay, itt vannak általában extra kicsi méretek, főleg az előbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!