Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi vékony dzsekin le kell...

Férfi vékony dzsekin le kell hajtani a gallért?

Figyelt kérdés
Nekem jobban tetszik úgy ha nincs lehajtva
2022. szept. 3. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell, semmit se kell, max. a többségnek nem tetszik, de az meg mit számít?

Nem tudom, milyen dzsekire gondolsz konkrétan, de sztem én is felhajtva hordanám.

2022. szept. 3. 12:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert mindenhol azt hallom, hogy le kell hajtani mert csak a prolik nem hajtják le vagy mi..

Lehajtva meg olyan "jófiú" beütése van..

2022. szept. 4. 01:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezzel nekem csak annyi bajom van, hogy sok embernél tökmindegy, hogyan hordja az adott ruhadarabot, mert se a méret nem jó, se alkalomhoz nem illő, se semmi nem jó rajta. Na az szerintem sokkal prolibb, mint egy jól kiválasztott dzseki felhajtott gallérral. Ugyanezt tartom amúgy ingnél is, csak nézd meg akármelyik esküvőt, egy csomó ember nem tudná hova rontani az öltözékét azzal sem, ha felhajtaná a gallért. Nem mintha esküvőn illene felhajtani, de a 2 számmal nagyobb 10 év izzadtságát hordozó rövid ujjú ingnek tökmindegy...

Dzsekinél viszont nem számít, mert ha felhajtott gallérral nem alkalomhoz illő, akkor lehajtottal se lenne az, szóval hordd úgy, ahogy jól esik.

2022. szept. 4. 23:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Ez az [link]

Csak kicsit élénkebb színben, lehet nem is dzseki hanem kabát de ez most nem fontos, és köszönöm a válaszokat

2022. szept. 7. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyet soha nem hordanék lehajtott gallérral. Sztem ennek pont az a lényege, hogy a nyakadat is védi. Főleg ha a cipzárt is felhúzod.

Amúgy az előző két válasz is én voltam.

2022. szept. 7. 12:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi kedves vagy
2022. szept. 7. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!