Miért kényelmetlen és esik le a lábamról minden körömcipő?
Figyelt kérdés
Már ezer éve próbálok venni magamnak egy szép körömcipőt, ugye mindig jól jön és csini is. De ahányat próbálok mindben kényelmetlenül érzem magam, járásközben lépek kifelé belőle. Próbáltam a szilikonos sarok párnát is,de mégis csak a csatosat vagy bokánál megkötőset tudom "normálisan" viselni. Egyszer vettem egyet kb 5cm magas sarokkal, de az meg hogy néz már ki, olyan mamás hatást kelt számomra. Mire figyeljek oda vásárlásnál vagy egyáltalán hol keresgéljek?2022. okt. 5. 10:21
1/3 anonim válasza:
Lehet ez a műanyag harisnya teszi csúszóssá a lábad.
Semmire sem jók!
2/3 anonim válasza:
Ne aggódj, a csatos körömcipő legalább olyan csini, mint a nyitott. Veheted úgy, hogy a csat extra díszítő elem. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Sikerült vennem egy mondhatni tökéleteset. Fekete se csat se semmi,egyszerű és nagyszerű. Nem néztem az árát, csak egymás után próbáltam felfelé ami tetszett (csatosat is) és meg lett a be futó
2023. jan. 20. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!